Το SilverStone Primera Series PM01 σε δύο Νέα χρώματα!

Η SilverStone λανσάρει δύο νέες εκδόσεις του PM01 κουτιού της το οποίο διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά και επιλογές για υδρόψυξη!

Η εν λόγω σειρά έχει δημιουργηθεί από τη SilverStone ειδικά για όσους θέλουν το "κάτι παραπάνω" από το σύστημα που στήνουν και το κουτί είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας τόσο στην αισθητική που αποπνέει όσο και στις επιλογές που προσφέρει. Οι μηχανικοί της SilverStone εμπνεύστηκαν το τεράστιο front panel από τα σπορ αυτοκίνητα που απαιτούν άφθονο airflow από τη μάσκα για αποδοτική λειτουργία του κινητήρα, όπως και στη περίπτωση του hardware.

Τα δύο νέα χρώματα είναι το Matte Black και το Titanium, και έτσι η SilverStone δίνει επιπλέον επιλογές στην αγορά. Σημειώνεται ότι τα κουτιά υποστηρίζουν πλήρως ψυγεία μεγέθους 240/280/360mm, custom και κλειστού τύπου, LED controller με ρυθμιζόμενο brightness και modes. Το εσωτερικό του είναι αρκετά "καθαρό" και ευρύχωρο για κάθε τύπο hardware. Για παράδειγμα μπορούμε να εγκαταστήσουμε κάρτες γραφικών μήκους έως 420mm. 

Οι προτεινόμενες τιμές των νέων εκδόσεων ανέρχονται σε: $94.18 χωρίς ΦΠΑ για το Matte Black (PM01CR-W) και $98.44 για το Titanium (PM01TR-W).

 

 

13 (1).jpg

13 (2).jpg

13 (4).jpg

13 (5).jpg

 

 

SilverStone Press Release

gaming, chassis, SilverStone , PM01

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...