Raidmax Alpha: Ένα ξεχωριστό mid-tower με RGB!

Η Raidmax ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη στη λίστα των προϊόντων της και χαρακτηρίζεται από το μεγάλο μεταλλικό front panel καθώς και τον οπίσθιο φωτισμό του από RGB LED!

Ο λόγος για το Alpha, ένα mid-tower που δέχεται μητρικές ATX και μικρότερες (micro-ATX και mini-ΙΤΧ) Και κάρτες γραφικών μήκους έως και 33 εκατοστά. Διαθέτει μια θέση 5.25 για οπτικά μέσα ενώ η ψύξη του επεξεργαστή μπορεί να πραγματοποιηθεί από cooler με ύψος έως και 16 εκατοστά. Από πλευράς ψύξης, η Raidmax δίνει θέσεις για τρεις ανεμιστήρες 120mm ή δύο των 140mm μπροστά, δύο 140mm πάν και έναν 120mm στο πίσω μέρος. Ξεκινήσαμε από τα βασικά χαρακτηριστικά του για να σταθούμε στο front panel που σύμφωνα με τη Raidmax κάνει το κουτί αρκετά "σπινθηροβόλο"!

Ολόκληρο το μεταλλικό μπροστινό panel εφοδιάζεται με ελεγχόμενα LED strips, RGB χρώματος που εκπέμπουν ζωντάνια στον χώρο και δίνουν μια ξεχωριστή νότα στο σύστημα, μέσα από 22 modes και παρεχόμενο χειριστήριο. Αυτό σε συνδυασμό με τη λιτή εμφάνιση αναμένεται να κάνει δυναμική τη παρουσία του ειδικά στα χαμηλά στρώματα της αγοράς, όπου και προορίζεται... φαινομενικά μιας και η Raidmax δεν αποκάλυψε τη προτεινόμενη τιμή του Alpha. 

 

 

 

 

Πηγή.

chassis, atx, Raidmax , alpha, mid tower

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...