Η Cooler Master λανσάρει το MasterBox Lite 5

Νέο mid tower κουτί με βελτιωμένη αισθητική για το επόμενο build σας λανσάρει η Cooler Master και το ονομάζει MasterBox Lite 5.

Το MasterBox Lite 5 χαρακτηρίζεται από το ευρύχωρο εσωτερικό και την υποστήριξη πλήθος hardware αλλά και μεγάλων σε μήκος καρτών γραφικών μέχρι και 400mm μιας και στο μπροστινό μέρος δεν εμποδίζει κάποιο HDD cage. Μια από τις βασικότερες αλλαγές σε σχέση με το απλό MasterBox 5 είναι το front panel όπου στο Lite 5 έχει φινίρισμα καθρέφτη που θα μαγνητίζει τόσο τα βλέμματα, όσο και... τις δαχτυλιές!

Εκτός από αυτή τη προσθήκη, η Cooler Master προσθέτει και ένα κόκκινο περίγραμμα τονίζοντας συγκεκριμένα σημεία του front panel όπως το I/O αλλά και το κάτω σημείο. Η Cooler Master μάλιστα αποφάσισε να λανσάρει τρεις διαφορετικές εκδόσεις του MasterBox Lite 5, μια με κόκκινη λεπτομέρεια καθώς και άλλες δύο με λευκές και μαύρες πινελιές για πιο διακριτικό αποτέλεσμα. Στο εσωτερικό του δέχεται μητρικές τύπου ATX ενώ οι μικρές του σχετικά διαστάσεις θα οδηγήσουν στη δημιουργία αρκετά όμορφων συνθέσεων.

Η κυκλοφορία του στην Ευρώπη θα ξεκινήσει μέσα στον μήνα. Η προτεινόμενη τιμή του στην Ελλάδα θα είναι 49.99€.

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

hardware, cooler master, mid tower, MasterBox Lite 5

asder

Members
2017-05-09T09:48:26Z

 δεν ειναι κακο αλλα η τιμη πρεπει να ειναι κατω απο 80 για να ειναι ανατγωνιστικο

MetallicGR

Members
2017-05-10T07:47:40Z

Bump, η msrp του θα είναι 49.99€ στην Ελλάδα.

FeelsBadMan

Members
2017-05-10T08:12:06Z
23 minutes ago, MetallicGR said:

Bump, η msrp του θα είναι 49.99€ στην Ελλάδα.

Μακάρι να είναι κοντά σε αυτή την τιμή.Γενικά φαίνεται σαν μια πάρα πολύ καλή επιλογή για αυτά τα χρήματα.Πολύ λίγα κουτιά σε αυτή την τιμή προσφέρουν κάτι αντίστοιχο.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...