Phanteks Evolv Shift: Το οριζόντιο PC case

Δύο νέα κουτιά φέρνει στην αγορά η αναγνωρισμένη Phanteks και σίγουρα δε μοιάζουν με το τυπικό tower που έχετε δίπλα σας!

Η εταιρία έχει βλέψεις να φέρει το PC gaming στο σαλόνι με τη κυκλοφορία των νέων Shift και Shift X, δύο ITX συστημάτων με πλήθος χώρου όμως για τοποθέτηση high end υποσυστημάτων αλλά και κάποιου all in one κυκλώματος υδρόψυξης. Παράλληλα υποστηρίζονται SFX και SFX-L τροφοδοτικά και πλήρους μεγέθους κάρτες γραφικών μέχρι 350mm τουλάχιστον. Η κατασκευή του είναι αλουμινένια με ατσάλινο σκελετό ικανό να υποστηρίξει κατά τα φαινόμενα το high end hardware που έχετε κατά νου.

Τα πλαϊνά tempered glass panels μπορούν να αφαιρεθούν δίνοντας πρόσβαση στο εσωτερικό για καλύτερο cable management ενώ το σημαντικότερο είναι πως η Phanteks δημιούργησε το Shift με στόχο να τοποθετηθεί τόσο κάθετα, όπως ένα τυπικό tower αλλά και οριζόντια, σαν ένα PC για το σαλόνι. Η διαφορά του απλού Shift με το Shift X είναι πως το τελευταίο είναι ελάχιστα μεγαλύτερο (650mm από 470mm) προσφέροντας και χώρο για εγκατάσταση ψυγείου μεγέθους 240mm. Σημειώνεται ότι με την μεγάλη έκδοση η Phanteks περιλαμβάνει μαζί και PCIe riser καλώδιο, 8-pin extension για το CPU και δύο 140mm ανεμιστήρες. Τέλος, οι προτεινόμενες τιμές στην Ευρώπη είναι ιδιαίτερα δελεαστικές και βρίσκονται στις 104 και 145 λίρες Αγγλίας για το Shift και Shift X αντίστοιχα.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Phanteks Enthoo Evolv, sfx, Shift

FeelsBadMan

Members
2017-07-26T09:50:26Z

Από τα πιο καλοδουλεμένα htpc που απλά φωνάζουν premium.Δεν προσπαθεί να είναι διακριτικό.Αλλωστε αν κάποιος κοιτάει κάτι τέτοιο δεν τον νοιάζει να έχει full length hardware , θα κοιτάξει σε n και dan cases που παρέχουν όσο δυνατόν μικρότερο volume !

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...