Cryorig Taku: Case και Monitor stand σε 1!

Μετά την αποτυχημένη καμπάνια του στο Kickstarter, η Cryorig κυκλοφορεί επίσημα το εν λόγω case στην αγορά όμως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι και το 2018.

Το Taku είναι ένα ITX case που αξιοποιείται και σαν monitor stand λόγω του σχήματός του. Με τα καλαίσθητα (φαινομενικά) ξύλινα πόδια μπορεί να σταθεί εύκολα σε ένα γραφείο ενώ το monitor μπορεί να τοποθετηθεί ακριβώς πάνω του για πιο μαζεμένο τελικό αποτέλεσμα. Στο πάνω μέρος του, το κουτί είναι διάτρητο για τη ψύξη του hardware ενώ μπορεί να υποστηρίξει βάρος έως 15KG που είναι όσο τα περισσότερα τυπικά monitors της αγοράς.

Η υποστήριξη για μητρικές τερματίζει στο πρότυπο ITX ενώ τα τροφοδοτικά που μπορούν να εγκατασταθούν είναι τύπου SFX ή SFX-L (long) και έως τρεις συσκευές αποθήκευσης. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως το εν λόγω κουτί κατασκευάζεται από την Lian Li αλλά έχει σχεδιαστεί από την Cryorig όμως η τιμή του αναμένεται υψηλή και κοντά στα $299 όταν κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο πρώτο μισό του 2018.

http://www.cryorig.com/taku.php

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

itx, case, Cryorig, Taku

FeelsBadMan

Members
2017-11-10T10:16:07Z

Πολύ όμορφο σαν κουτί και καλοδουλεμένο το εσωτερικό του. Όμως θα τιμολογιακά είναι πολύ ακριβό γι αυτό που προσφέρει.Υπάρχουν και άλλα mini itx κουτιά από μικρές εταιρίες που είναι ακόμα πιο space efficient και ίσως και καλύτερα εμφανισιακά !

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...