View 37: Νέο RGB Mid tower από την Thermaltake

Με curved παράθυρο που πιάνει και την οροφή του, το νέο View 37 φέρνει το premium σε πιο προσιτά μονοπάτια.

Το View 37 είναι ένα midi tower και έρχεται σε δύο εκδόσεις από την Thermaltake. Αρχικά η πρώτη και ακριβότερη διαθέτει πλήρες RGB φωτισμό μέσω των τριών Riing RGB ανεμιστήρων ενώ η δεύτερη διαθέτει δύο μόνο ανεμιστήρες 140mm με απλό LED. Στο εσωτερικό, υπάρχει χώρος για μητρικές τύπου E-ATX και καρτών γραφικών έως 410mm η οποία μπορεί να τοποθετηθεί και κατακόρυφα όπως μας δείχνει η Thermaltake στο demo build της.

Ακόμη, ο χώρος για σκληρούς δίσκους είναι αρκετός προσφέροντας συνολικά μέχρι και εφτά θέσεις για δίσκους 3.5 ιντσών ενώ όσον αφορά μέσα αποθήκευσης 2.5 ιντσών στο ίδιο μέρος μπορούν να τοποθετηθούν μέχρι και οκτώ drives. Αν και από τις εικόνες το κουτί δείχνει περιορισμένο από πλευράς ψύξης (και ειδικά custom), η Thermaltake έχει προβλέψει βάζοντας δεξιά του motherboard tray mount για ψυγεία 360 ή 420mm. Επίσης στο πίσω μέρος βρίσκουμε μια θέση για ανεμιστήρα ή ψυγείο 120 με 140mm ενώ η πρόσοψη θα χαρεί να φιλοξενήσει έως και δύο 200mm ανεμιστήρες.

Το signature στοιχείο στο κουτί είναι το πλαϊνό παράθυρο που συνεχίζει καλύπτοντας και την κορυφή του case, κάτι που χαρακτηρίζεται δύσκολο στη κατασκευή από τη βιομηχανία. Περνώντας στις τιμές των κουτιών, η Thermaltake αναφέρει πως τα View 37 RGB Edition & Riing Edition θα πωλούνται στο Newegg με τιμή $170 και $110 αντίστοιχα.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Thermaltake, midi tower, View 37 , 140mm , Riing RGB

FeelsBadMan

Members
2018-03-22T12:22:41Z

Ομορφο, αλλά με μέτριο προς κακό airflow, και το plexi glass δυστυχώς, απλά θα έχει άπειρα scratches, και δεν θα ξέρεις τι θα φταίει.Εαν μπορούσαν να το βγάλουν με full tempered glass η όλη κατασκευή θα ήταν καλύτερη και πιο στιβαρή!

stavros

Members
2018-03-22T13:17:35Z

Ο μεγάλος αδελφός του V27.

 

56 minutes ago, FeelsBadMan said:

...αλλά με μέτριο προς κακό airflow...

Ποιο είναι το σκεπτικό σου για κακό airflow, λόγω κλειστού top ή λόγω του side fan support ? Το Fan Support πάντως είναι αρκετά πλούσιο, βέβαια το side fan support εκτός από την υποστήριξη ψυγείου μου φαίνεται κάπως περίεργο έως άκυρο. Επίσης, δε βλέπω φίλτρο στο side panel σε περίπτωση που δεν βάλεις fans.

 

Front: 
3 x 120mm, 3x 140mm, 2 x 200mm
Rear: 
1 x 120mm
Right Side(In front of M/B Tray): 
3 x 120mm, 3 x 140mm
Bottom:
1 x 120mm, 1 x 140mm

 

Γενικά, δεν είναι του γούστου μου και θα φοβόμουν να ακουμπήσω ακόμα και ένα μολύβι στο top.

 

Edit: Να το πω και εγώ... λείπει το type C από το front.

FeelsBadMan

Members
2018-03-22T16:46:26Z

Στο side το να βάλει κάποιος radiator γίνεται block από τις ανεπαρκώς μεγάλες τρύπες, ενω το clearance για airflow στο μπροστινό panel ειναι μηδαμινό.Δεν λέω ότι δεν θα περνάει καθόλου αέρας.Όμως για το μέγεθος του και τις πιθανές θέσεις για fans, είναι μέτριο προς κακό. Η εμφάνηση είναι ο μόνος παράγοντας για να αγοράσει κάποιος το συγκεκριμένο κουτί, βέβαια η ανησυχία μου είναι ότι απλά θα γρατσουνιστεί τόσο γρήγορα το plexi, που θα κλαίει γρήγορα τα λεφτά τα οποία επένδυσε για όλο το "ιδιαίτερο" , αλλά κατά τ άλλα προβληματικό σχεδιασμό.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...