Νέα Electro Limited Edition έκδοση του Ark 90 από τη Deepcool

Η Deepcool ετοίμασε μια ιδιαίτερη περιορισμένης κυκλοφορίας έκδοση του E-ATX κουτιού της Ark 90 για κυκλοφορία στις αρχές Ιουνίου.

Η εταιρία έχει στο portfolio της μερικά πολύ ενδιαφέροντα κουτιά με τα οποία κάνει σημαντικά βήματα για να μπει στην αγορά των high end cases. Εκτός από τα ιδιόμορφα Tristellar και Quadstellar η Deepcool διαθέτει εδώ και καιρό και το Ark 90, ένα E-ATX κουτί με ενσωματωμένη μια all in one υδρόψυξη της ίδιας εταιρίας και εμφάνιση που κερδίζει το red dot design award για το 2018 στην νέα Electro Limited Edition εκδοχή του.

Η απλή έκδοση του Ark 90 κοστολογείται στα $300 όμως η συγκεκριμένη θα κυκλοφορήσει με ένα ακόμη premium στη τιμή, αλλά φυσικά με ενσωματωμένη την ξεχωριστή Captain 280mm υδρόψυξη καθώς και τέσσερις RGB ανεμιστήρες. Ακόμα, ολόκληρη η αριστερή πλευρά του διαθέτει tempered glass που εκτείνεται μέχρι και στην οροφή αλλά και την πρόσοψη ολοκληρώνοντας έτσι ένα premium αισθητικής κουτί.

Το Ark 90 Electro λόγω της Full ATX κατασκευής του έρχεται με άφθονο χώρο στο εσωτερικό για σκληρούς δίσκους, κάρτες επέκτασης μήκους έως και 400mm στη κάθετη θέση και χώρο για custom ψυγεία υδρόψυξης έως 360mm. Όπως αναφέρει η Deepcool θα διαθέσει το Ark 90 Electro σε αλυσίδες όπως το Newegg στις αρχές Ιουνίου με προτεινόμενη τιμή $499.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

DeepCool , liquid cooling, E-ATX , Ark 90, Captain 280mm

asder

Members
2018-05-08T13:58:08Z

το τζαμακι κατω να μην είχε

 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...