Η Corsair κυκλοφορεί τα νέα κουτιά Crystal Series 680X

Δύο συνολικά κουτιά φέρνει στην αγορά η Corsair, το Crystal Series 680X αλλά και το Carbide 678C που ανταποκρίνονται σε όσους θέλουν RGB φωτισμό και το hardware τους σε κοινή θέα.

Η Corsair συνεχίζει με τη dual chamber σχεδίαση την οποία ξανασυναντάμε στο Crystal Series 680X RGB που δανείζεται στοιχεία του 'κυβοειδούς' Carbide Air 540 και προσθέτει σε αυτό άφθονο tempered glass στο επάνω σημείο αλλά και στα πλαϊνά του. Στο επάνω μέρος, εκεί που βρίσκουμε το I/O έχουμε μια USB 3.1 Gen2 Type-C, δύο USB 3.1 Type-A και δύο συνδέσεις αναλογικού ήχου, μαζί με τα πλήκτρα ενεργοποίησης και επανεκκίνησης.

Το 680X είναι ένα πλατύ κουτί με 8 PCI slots και άλλες δύο οριζόντιες για να τοποθετήσουμε την κάρτα γραφικών μας κάθετα και παράλληλα με τη μητρική του συστήματος. Η υποστήριξη σε μητρικές ξεκινάει από τα πρότυπα του mini-ITX και φτάνει μέχρι και τις E-ATX ενώ οι κάρτες γραφικών θα πρέπει να είναι μικρότερες από 33 εκατοστά για να χωρέσουν σωστά στο εσωτερικό. Χώροι για μέσα αποθήκευσης υπάρχουν αρκετοί και πιο ειδικά για τρεις δίσκους 3.5 ιντσών και άλλες τέσσερις για drives 2.5". Το airflow καλύπτεται από οκτώ συνολικά θέσεις για ανεμιστήρες 120mm εκ των οποίων οι 4 συμπεριλαμβάνονται από την εταιρία, ενώ ταυτόχρονα δεν παραμελεί τα ψυγεία υδρόψυξης αφήνοντας χώρο για έως 360mm στη πρόσοψη και 280mm στην οροφή και το πάτωμα. Αυτά τα specs του Crystal Series 680X RGB έχουν το τίμημά τους - και αυτό ανέρχεται στα $249.

Το Carbide Series 678C από την άλλη είναι πιο ήπιο σχεδιαστικά σε σχέση με το 680X και δεν ενσωματώνει RGB ανεμιστήρες, ή ακριβά side panels. Το I/O του βρίσκεται και αυτό στο επάνω μέρος, έχει τις ίδιες υποδοχές με το 680X και εκεί βρίσκουμε ένα αφαιρούμενο κάλυμμα με μαγνητικό φίλτρο κάτι που συναντάμε και στο 680X σε σχεδόν όλες τις πλευρές του.

Στο εσωτερικό υπάρχει ο ίδιος χώρος για μητρικές, ωστόσο μπορούμε να τοποθετήσουμε ελαφρώς μακρύτερες κάρτες γραφικών με μήκος έως 37 εκατοστά και αερόψυκτρες ύψους 17 εκατοστών. Ο χώρος στο 678C είναι συγκριτικά μεγαλύτερος στο εσωτερικό από το 680X και αυτό του δίνει την ευκαιρία να φιλοξενήσει μεταξύ άλλων και περισσότερα μέσα αποθήκευσης όπως έξι δίσκους 3.5" και τρεις 2.5" ενώ υπάρχει και ένα 5.25" drive bay. Οι μεγαλύτερες διαστάσεις του προσφέρουν επίσης και 9 θέσεις για ανεμιστήρες από τους οποίους οι τρεις παρέχονται από την Corsair, ενώ σημειώνεται ότι υπάρχει και μια ειδική διακλάδωση που επιτρέπει την εγκατάσταση περισσότερων ανεμιστήρων σε μια θέση της μητρικής, χωρίς κάποιο κίνδυνο. Αυτή η έκδοση του Carbide 678C θα ξεκινήσει να πωλείται άμεσα με προτεινόμενη τιμή $199.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

rgb, corsair, cases, Crystal Series 680X , Carbide 678C

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...