Η ZADAK παρουσίασε ένα ιδανικό case για Watercooled Setups

Το νέο MOAB II ELITE κλείνει το μάτι σε όσους πρόκειται να το χρησιμοποιήσουν στα custom watercooling σχέδιά τους, στο άμεσο μέλλον.

 

Η ZADAK είναι μια εταιρία γνωστή από τους SSDs και τις μνήμες που διαθέτει σε περιορισμένο αριθμό στην αγορά, όμως λιγότεροι τη γνωρίζουν για τα cases της. Το MOAB II ELITE είναι μια από τις νεότερες δημιουργίες της και με μια πρώτη ματιά, έχουμε να κάνουμε με ένα ιδιόμορφο κουτί με ενσωματωμένα τμήματα custom υδρόψυξης. Πιο ειδικά το εσωτερικό μπορεί να στεγάσει μητρικές μέχρι Micro ATX, ενώ η open frame αισθητική του θα αποκαλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το hardware του συστήματος.

Ο τρόπος που ενσωματώνει τα κομμάτια της custom υδρόψυξης είναι σίγουρα αρκετά εντυπωσιακός. Στο πίσω μέρος συναντάμε ένα CNC-milled αλουμινένιο distribution plate που βοηθά στη μείωση των σωληνώσεων, ειδικά εάν έχουμε αρκετά υποσυστήματα να ψύξουμε. Στο demo σύστημα της ZADAK βλέπουμε τον επεξεργαστή να ψύχεται με hardtubes που καταλήγουν στη πλάτη της μητρικής, ενώ η καλαίσθητη αισθητική με τον κρυφό ARGB φωτισμό και την ενσωματωμένη οθόνη που παρουσιάζει πληροφορίες για το σύστημα θέτουν τις ιδανικές βάσεις για ένα μοναδικό build. Μαζί με το κουτί, οι χρήστες αποκτούν μαζί και μια αντλία υδρόψυξης αλλά και ένα αλουμινένιο ψυγείο 240mm, κρυμμένο στη πλάτη του case.

Τα πλήρη specs υπάρχουν στο επίσημο site, ενώ το κουτί θα γίνει διαθέσιμο σχεδόν άμεσα στην αγορά.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

case, watercooling, open frame, zadak, MOAB II ELITE

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...