CoolerMaster Hyper Z600 P(M)assive Cooler Tech Specs

Η CoolerMaster πριν λίγο καιρό δημοσίευσε την κατασκευή μιας καινούργιας ψύκτρας για επεξεργαστές και μάλιστα passive μέχρι 89w TDP και massive γιατί είναι 1045g!!!

Η CoolerMaster πριν λίγο καιρό δημοσίευσε την κατασκευή μιας καινούργιας ψύκτρας για επεξεργαστές και μάλιστα passive μέχρι 89w TDP και massive γιατί είναι 1045g!!!
Μετά το λανσάρισμα της ψύκτρας ήρθαν στο φως και αναλυτικές πληροφορίες για την κατασκευή της,το τρόπο λειτουργίας της και τις ασυμβατότητές της.
Η Hyper Z600 διαθέτει 6 heatpipes με διάμετρο φ6 χιλιοστά, η βάση της είναι κατασκευασμένη από χαλκό ενώ τα fins από αλουμίνιο.




Όπως είπαμε και στην αρχή η ψύκτρα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορεί να ψύξει επαρκώς χωρίς ανεμιστήρα επεξεργαστή με TDP* εώς 89W





Η βάση της ψύκτρας είναι ειδικά επεξεργασμένη που την κάνει να μοιάζει σαν καθρέφτη,εξασφαλίζει 100% επαφή με τον επεξεργαστή για άμεση απαγωγή της θερμοκρασίας.
Επίσης ο ειδικός σχεδιασμός "Χ" της ψύκτρας της δίνει την δυνατότητα να μην δημιουργεί μεγάλη αντίσταση του αέρα ανάμεσα στα fins έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ροή αέρα όπως φαίνεται και στις παρακάτω εικόνες






Παρ ότι η ψύκτρα είναι σχεδιασμένη για να δουλεύει χωρίς ανεμιστήρες(Passive) σας παρέχεται η δυνατότητα να τοποθετήσετε 2 ανεμιστήρες των 120mm σε διάταξη push-pull για τους πιο απαιτητικούς χρήστες





Η ψύκτρα είναι συμβατή με όλους τους AMD s754/939/940/AM2 !





και με Όλους τους intel σε socket 775





Οι διαστάσεις της ψύκτρας όπως μας τις λέει η CoolerMaster είναι οι εξής :





Επίσης μέσα στο πακέτο αγοράς συμπερηλαμβάνονται τα παρακάτω εξαρτήματα







Περισσότερες πληροφορίες για την ψύκτρα όπως τιμή και ημερομηνία διαθεσιμότητας δυστυχώς δεν έχουμε προς το παρόν.

Stay Boxed για περισσότερα νέα για την ψύκτρα :)