Νέοι Fan Controller και Drive-Rack, από τη Lian Li

H Lian Li αποφάσισε να ανακοινώσει δύο νέα της προϊόντα μέσα σε αυτή την εβδομάδα, που φυσικά προορίζονται για χρήση στα κουτιά των υπολογιστών μας.
H Lian Li αποφάσισε να ανακοινώσει δύο νέα της προϊόντα μέσα σε αυτή την εβδομάδα, που φυσικά προορίζονται για χρήση στα κουτιά των υπολογιστών μας.

Το πρώτο από τα δύο προϊόντα είναι ο 5.25" TR-5 Fan Controller. Το καινούριο αυτό front-bay panel της εταιρείας έρχεται σε δύο χρώματα, ασημένιο (TR-5A) και μαύρο (TR-5B), ενώ διαθέτει με μεγάλη κεντρική LCD οθόνη, 4 ελεγκτές θερμοκρασίας, ένα συναγερμό σε περίπτωση υπερθέρμανσης και μας επιτρέπει τον έλεγχο της ταχύτητας περιστροφής έως και 4 ανεμιστήρων.

Μαζί με όλα αυτά, ο νέος fan controller μπορεί να μας δείχνει την ημερομηνία και την ώρα, καθώς και τις θερμοκρασίες σε βαθμούς Κελσίου αλλά και Fahrenheit. Η εταιρεία λέει πως ήδη βρίσκειται στην αγορά με προτεινόμενη τιμή τα 35 δολάρια, ενώ στην Ευρώπη θα μας έρθει στα 29 Ευρώ.


Δύο φωτογραφίες από τον TR-5 Fan Controller:






Προχωρόντας παρακάτω, περνάμε στο δεύτερο προϊόν που ανακοίνωσε η Lian Li. Πρόκειται για ένα νέο Drive Rack για τους σκληρούς μας δίσκους, με την ονομασία ΕΧ-Η33.

To EX-H33 μπορεί να δεχτεί έως και 3 δίσκους των 3.5", καταλαμβάνει 3 bays των 5.25", διαθέτει πορτάκι που κλειδώνει και ανεμιστήρα 120 mm, ο οποίος λειτουργεί στις 1000 RPM, συνοδευόμενος από ένα φίλτρο για την προστασία από τη σκόνη.

Το κύριο χαρακτηριστικό του καινούριου drive-bay φυσικά, είναι η δυνατότητα για Hot-Swap των σκληρών μας δίσκων, μιας και αυτοί συνδέονται κατευθείαν πάνω στην πλακέτα του EX-H33, η οποία με τη σειρά της συνδέεται με τα SATA της μητρικής ή του controller μας. Η Lian Li mάλιστα φρόντισε για την ευκολία μας, να παρέχει και 3 ειδικές χειρολαβές οι οποίες βιδώνονται πάνω στους σκληρούς μας δίσκους, έτσι ώστε το hot-swap τους να γίνεται ακόμα ευκολότερη υπόθεση.

Η τιμή για την Ευρώπη έως τώρα δυστυχώς δεν έχει ανακοινωθεί από την εταιρεία, ενώ για την Αμερική, η προτεινόμενη είναι στα 60 δολάρια.


[CENTER]Δύο φωτογραφίες από το EX-H33:









[LEFT]
Διαβάστε περισσότερα εδώ και εδώ . . .



[/LEFT]
[/CENTER]