H Nexus παρουσίασε δύο νέους ανεμιστήρες 120 mm

H Ολλανδική Nexus, μια από τις εταιρείες που έγινε γνωστή και στη χώρα μας από τα διάφορα προϊόντα που προσφέρει για την ψύξη των εξαρτημάτων του υπολογιστή μας, σήμερα παρουσίασε μερικούς νέους ανεμιστήρες που κατασκεύασαν οι μηχανικοί της, ισχυριζόμενοι ότι πρόκειται για πραγματικά αθόρυβους fans, όπως δηλώνει και το όνομά τους - Real Silent. H Ολλανδική Nexus, μια από τις εταιρείες που έγινε γνωστή και στη χώρα μας από τα διάφορα προϊόντα που προσφέρει για την ψύξη των εξαρτημάτων του υπολογιστή μας, σήμερα παρουσίασε μερικούς νέους ανεμιστήρες που κατασκεύασαν οι μηχανικοί της, ισχυριζόμενοι ότι πρόκειται για πραγματικά αθόρυβους fans, όπως δηλώνει και το όνομά τους - Real Silent.

Και οι 2 νέοι ανεμιστήρες των 120 mm είναι εφοδιασμένοι με LEDs ώστε να προσφέρουν και ένα cool φωτισμό στο κουτί μας. Τα χρώματα που διάλεξε η εταιρεία είναι το μπλε και το λευκό (που αρκετά σπάνια το βλέπουμε σε ανεμιστήρες πλέον), με τις κωδικές ονομασίες των μοντέλων να είναι οι D12SL-12BL και D12SL-12WL αντίστοιχα.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, και οι 2 είναι διάφανοι, ενώ ζυγίζουν 123 γραμμάρια, λειτουργούν στις 1000 RPM και παράγουν θόρυβο της τάξης των μόλις 18 dBA. Η εγγύησή τους αγγίζει τα 3 έτη, ενώ κοστίζουν μόλις 7.75?.


Μια φωτογραφία από τους ανεμιστήρες:

Nexus 120mm Fans