EK-Supremacy Elite: Έτοιμο το νέο water block, άρχισε η διάθεση του

Άρχισε επίσημα από την EK Waterblocks η διάθεση του κορυφαίου water block αυτή την στιγμή στην αγορά μαζί με ένα από τα καλύτερα thermal pad, το EK-TIM Indigo Xtreme. Μάλιστα λόγω της μεγάλης ζήτησης υπάρχει πιθανότητα να εξαντληθούν τα αποθέματα και για αυτό το λόγο η παραγωγή τους είναι αδιάλειπτη ώστε να καλυφθεί η ζήτηση. Το πακέτο EK-Supremacy Elite περιέρχει το κορυφαίο water block EK-Supremacy σε πλήρως επινικελωμένη έκδοση μαζί με το κορυφαίο EK-TIM Indigo Xtreme. Το EK-Supremacy είναι ένα universal water block για τον επεξεργαστή που ταιριάζει σε όλα τα υπάρχοντα sockets μιας και έρχεται με universal μηχανισμό στήριξης που δεν απαιτεί την χρήση εργαλείων, κάτι που εγγυάται την καλύτερη δυνατή απόδοση. Για αυτόν το λόγο το EK-Supremacy είναι η κατάλληλη επιλογή για όσους ζητούν τις καλύτερες επιδόσεις. Άρχισε επίσημα από την EK Waterblocks η διάθεση του κορυφαίου water block αυτή την στιγμή στην αγορά μαζί με ένα από τα καλύτερα thermal pad, το EK-TIM Indigo Xtreme. Μάλιστα λόγω της μεγάλης ζήτησης υπάρχει πιθανότητα να εξαντληθούν τα αποθέματα και για αυτό το λόγο η παραγωγή τους είναι αδιάλειπτη ώστε να καλυφθεί η ζήτηση. Το πακέτο EK-Supremacy Elite περιέρχει το κορυφαίο water block EK-Supremacy σε πλήρως επινικελωμένη έκδοση μαζί με το κορυφαίο EK-TIM Indigo Xtreme. Το EK-Supremacy είναι ένα universal water block για τον επεξεργαστή που ταιριάζει σε όλα τα υπάρχοντα sockets μιας και έρχεται με universal μηχανισμό στήριξης που δεν απαιτεί την χρήση εργαλείων, κάτι που εγγυάται την καλύτερη δυνατή απόδοση. Για αυτόν το λόγο το EK-Supremacy είναι η κατάλληλη επιλογή για όσους ζητούν τις καλύτερες επιδόσεις.

Το EK-Supremacy έρχεται ως ο αντικαταστάτης του EK-Supreme HF που παρουσιάστηκε το 2010. Οι κύριες βελτιώσεις που έχει είναι:
• Καλύτερη υδραυλική απόδοση: λόγω του βελτιωμένου σχεδιασμού του προσφέρει 20% περισσότερη ροή σε σχέση με το EK-Supreme HF.
• Καλύτερη ψύξη: μέχρι 2*C χαμηλότερες θερμοκρασίες σε σχέση με το EK-Supreme HF.

Το EK-Supremacy έρχεται με παρόμοια, αν και αρκετά βελτιωμένη, σχεδίαση στα πτερύγια σε σχέση με τον προκάτοχο του. Η ροή του υγρού επιταχύνεται στην είσοδο του μπλόκ και στην συνέχεια περνάει ανάμεσα από πολλά λεπτά κανάλια, κάτι που προσφέρει αρκετά μεγάλη επιφάνεια ανταλλαγής θερμότητας. Η ειδικά σχεδιασμένη χάλκινη βάση, από χαλκό άριστης ποιότητας έρχεται γυαλισμένη σαν καθρέπτης, κάτι που αυξάνει ακόμα περίσσότερο τις επιδόσεις του μπλόκ. Ακόμα το EK-Supremacy είναι το πρώτο μπλόκ στην αγορά που έρχεται βελτιστοποιημένο για όλες τις μοντέρνες πλατφόρμες μιας και χρησιμοποιεί διαφορετικά jet plates για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή επαφή μεταξύ μπλόκ και επεξεργαστή. Παράλληλα το EK-TIM Indigo Xtreme είναι το κατάλληλο thermal pad για αυτές τις χρήσεις. Αντίθετα με τις κλασσικές πάστες και τα κλασσικά thermal pad το Indigo Xtreme έρχεται σε ειδική σφραγισμένη μορφή.

Το Supremacy Elite μπορείτε να το βρείτε για τα παρακάτω sockets.
EK Supremacy Elite 115x (sockets LGA1155, LGA1156)
EK Supremacy Elite 1366 (socket LGA1366)
EK Supremacy Elite 2011 (socket LGA2011)
EK Supremacy Elite AMD (sockets AM3+, FM1, AM3, AM2+, AM2)


EK-Supremacy Elite: Έτοιμο το νέο water block, άρχισε η διάθεση του

EK-Supremacy Elite: Έτοιμο το νέο water block, άρχισε η διάθεση του

EK-Supremacy Elite: Έτοιμο το νέο water block, άρχισε η διάθεση του

EK-Supremacy Elite: Έτοιμο το νέο water block, άρχισε η διάθεση του