GELID Silent Spirit Rev. 2: Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση

Ο ειδικός σε θέματα ψύξης, η GELID Solutions παρουσίασε την δεύτερη έκδοση της πολυβραβευμένης ψύκτρας Silent Spirit, μία από τις καλύτερες προτάσεις στο μεσαίο κομμάτι της αγοράς. Η νέα "Rev. 2 Silent Spirit" έρχεται με τέσσερα heatpipes τεχνολογίας Direct Touch. Η άμεση επαφή του heatpipe με τον επεξεργαστή διασφαλίζει την μέγιστη δυνατή μεταφορά θερμότητας από τον επεξεργαστή προς τα αλουμινένια πτερύγια της ψύκτρας. Ο σχεδιασμός της είναι μοναδικός και είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να πετυχαίνει την καλύτερη δυνατή ροή αέρα ώστε να μπορεί να ψύξει και το Northbridge ή και τα VRM αν βρίσκονται κοντά στον επεξεργαστή. Ο ειδικός σε θέματα ψύξης, η GELID Solutions παρουσίασε την δεύτερη έκδοση της πολυβραβευμένης ψύκτρας Silent Spirit, μία από τις καλύτερες προτάσεις στο μεσαίο κομμάτι της αγοράς. Η νέα "Rev. 2 Silent Spirit" έρχεται με τέσσερα heatpipes τεχνολογίας Direct Touch. Η άμεση επαφή του heatpipe με τον επεξεργαστή διασφαλίζει την μέγιστη δυνατή μεταφορά θερμότητας από τον επεξεργαστή προς τα αλουμινένια πτερύγια της ψύκτρας. Ο σχεδιασμός της είναι μοναδικός και είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να πετυχαίνει την καλύτερη δυνατή ροή αέρα ώστε να μπορεί να ψύξει και το Northbridge ή και τα VRM αν βρίσκονται κοντά στον επεξεργαστή.

Ο σχεδιασμός της ψύκτρας έχει βασιστεί στην ιδέα οτι όσο πιο ελεύθερη είναι η περιοχή γύρω από τον ανεμιστήρα τόσο πιο μεγάλη ροή αέρα θα υπάρχει. Για αυτόν τον λόγο έγινε προσομοίωση σε υπολογιστές ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή ψύξη μαζί με αθόρυβη λειτουργία. Η ψύκτρα έρχεται μαζί με έναν ανεμιστήρα 92mm με δυνατότητα PWM που επιτρέπει στον χρήστη να ρυθμίζει την ταχύτητα του από το BIOS.

Η ψύκτρα είναι συμβατή με όλα τα γνωστά sockets όπως τα Intel 775/ 1155/ 1156 και ΑMD AM2/ AM2+/ AM3/ AM3+/ FM1 ενώ πληρή τις προδιαγραφές RoHS και WEEE. Η εγγύηση της ψύκτρας "Rev. 2 Silent Spirit" είναι πέντε χρόνια και έρχεται στην τιμή των ?23.


GELID Silent Spirit Rev. 2: Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση

GELID Silent Spirit Rev. 2: Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση

GELID Silent Spirit Rev. 2: Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση