Thermalright HR-22: Νέα Passive αερόψυκτρα

Το teasing είναι μια τακτική, όπου ακολουθούν πολλές εταιρίες στην ΙΤ βιομηχανία ιδίως όταν είναι έτοιμες να παρουσιάσουν ένα νέο προϊόν. Η Thermalright ακολουθώντας την προηγούμενη διαδικασία δημοσίευσε στο Facebook μια φωτογραφία της επερχόμενης Thermalright HR-22 αερόψυκτρας, η οποία αναμένεται να βγει στην αγορά κάποια στιγμή το 2013. Η μεγάλων διαστάσεων κυρία αποτελεί μια passive λύση και είναι ικανή να καταπιεί αρκετό θερμικό φορτίο καθώς διαθέτει 35 fins και οκτώ heatpipes. Το teasing είναι μια τακτική, όπου ακολουθούν πολλές εταιρίες στην ΙΤ βιομηχανία ιδίως όταν είναι έτοιμες να παρουσιάσουν ένα νέο προϊόν. Η Thermalright ακολουθώντας την προηγούμενη διαδικασία δημοσίευσε στο Facebook μια φωτογραφία της επερχόμενης Thermalright HR-22 αερόψυκτρας, η οποία αναμένεται να βγει στην αγορά κάποια στιγμή το 2013. Η μεγάλων διαστάσεων κυρία αποτελεί μια passive λύση και είναι ικανή να καταπιεί αρκετό θερμικό φορτίο καθώς διαθέτει 35 fins και οκτώ heatpipes.

Η σχεδίαση της μοιάζει με τις HR-02 και HR-02 Macho και φημολογείται ότι η νέα HR-22 δεν θα τις θέσει σε EOL κατάσταση, απλά θα είναι το νέο flagship της συγκεκριμένης σειράς. Στα χαρακτηριστικά βλέπουμε ότι όπως και οι προηγούμενες HR-02 και HR-02 Macho, έτσι και η HR-22 διαθέτει οπές ανάμεσα στα fins ενισχύοντας τον passive χαρακτήρα της αλλά φέρει μεγαλύτερα και περισσότερα heatpipes. Παρόλα αυτά αν επιθυμείτε περισσότερη ψυκτική ικανότητα η HR-22 είναι διατεθειμένη να υποστηρίξει ανεμιστήρες διαμέτρου 120mm και 140mm αντίστοιχα.

Τέλος, λόγο ελλιπής πληροφόρησης από την Thermalright δεν γνωρίζουμε περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, ούτε την τιμή και ημερομηνία διάθεσης.

Thermalright HR-22: Νέα Passive αερόψυκτρα