Monsoon: Δίνοντας στα  Compression Fittings ένα ιδιαίτερο design!

Monsoon: Δίνοντας στα Compression Fittings ένα ιδιαίτερο design!

Η Monsoon, σχετικά νέα εταιρία στον χώρο της υδρόψυξης παρουσιάζει τα Compression Fittings της με έναν σχεδιασμό που θα λέγαμε ότι ξεφεύγει από το κλασσικό design που έχουμε συνηθίσει. Τα fittings της Monsoon έρχονται σε 4 διαφορετικές διαμέτρους και σε αρκετούς χρωματικούς συνδιασμούς. Έχοντας έναν ιδιαίτερο τρόπο σφιξίματος έρχονται με το δικό τους κλειδί για να μπορείτε να τα σφίγγετε χωρίς τον φόβο ότι θα τα σημαδέψετε με οποιοδήποτε άλλο εργαλείο. Η Monsoon, σχετικά νέα εταιρία στον χώρο της υδρόψυξης παρουσιάζει τα Compression Fittings της με έναν σχεδιασμό που θα λέγαμε ότι ξεφεύγει από το κλασσικό design που έχουμε συνηθίσει. Τα fittings της Monsoon έρχονται σε 4 διαφορετικές διαμέτρους και σε αρκετούς χρωματικούς συνδιασμούς. Έχοντας έναν ιδιαίτερο τρόπο σφιξίματος έρχονται με το δικό τους κλειδί για να μπορείτε να τα σφίγγετε χωρίς τον φόβο ότι θα τα σημαδέψετε με οποιοδήποτε άλλο εργαλείο.






  • Οι διαθέσιμες διαστάσεις είναι οι εξής: 16ID/20OD 16ID/22.14OD 16ID/24.4OD 16ID/22.14OD
  • Ο κατάλογος με τα χρώματα περιλαμβάνει μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μπλε και πολλά άλλα χρώματα, σε matte αποχρώσεις ή Nickel Plated.
  • Μαζί με τα Fittings η Monsoon προσφέρει O-rings στο χρώμα της επιλογής σας.



Η Monsoon στην προσπάθεια της να αυξήσει το grip που θα έχει το fitting στην σωλήνα πρόσθεσε στην βάση ένα οδοντωτό δαχτυλίδι, με την πίεση που ασκείται στην σωλήνα, η σωλήνα εφαρμόζει τέλεια πάνω στο οδοντωτό δαχτυλίδι περιορίζοντας τυχών διαρροές. Περιμετρικά στο fitting έχουν ανοιχτεί "παράθυρα" για να βλέπουμε πιο εύκολα αν η σωλήνα έχει κάτσει στον πάτο, διασφαλίζοντας έτσι την σωστή εφαρμογή του σωλήνα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Monsoon στο site της διαθέτει Sketch Up components για όλα της τα προϊόντα για τους λάτρεις του Google Sketch Up. Το ιδιαίτερο design της Monsoon δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.. είτε θα τα μισήσετε είτε θα τα λατρέψετε!




Monsoon: Δίνοντας στα  Compression Fittings ένα ιδιαίτερο design!
Monsoon: Δίνοντας στα  Compression Fittings ένα ιδιαίτερο design!












[INDENT=20]
Διαβάστε περισσότερα εδώ... [/indent]