GELID Sleeved Power Cable Adapter: Χρώμα και ποιότητα από την GELID

H GELID Solutions προσθέτει μια νέα κατηγορία στην GAMER γραμμή προϊόντων, η οποία αποτελείται από μια νέα σειρά καλωδίων extensions για την μονάδα τροφοδοσίας. Η νέα γραμμή προϊόντων περιλαμβάνει καλώδια τροφοδοσίας για την 6pin PCI-E γραμμή, 8pin EPS γραμμή και 24pin EPS γραμμή, τα οποία έρχονται με υψηλής ποιότητας UV reactive single sleeve καλώδια σε μαύρο, λευκό και κόκκινο χρώμα. Όλες οι προεκτάσεις είναι φτιαγμένες από καλώδιο διαμέτρου 18 AWG και 30cm μήκους. H GELID Solutions προσθέτει μια νέα κατηγορία στην GAMER γραμμή προϊόντων, η οποία αποτελείται από μια νέα σειρά καλωδίων extensions για την μονάδα τροφοδοσίας. Η νέα γραμμή προϊόντων περιλαμβάνει καλώδια τροφοδοσίας για την 6pin PCI-E γραμμή, 8pin EPS γραμμή και 24pin EPS γραμμή, τα οποία έρχονται με υψηλής ποιότητας UV reactive single sleeve καλώδια σε μαύρο, λευκό και κόκκινο χρώμα. Όλες οι προεκτάσεις είναι φτιαγμένες από καλώδιο διαμέτρου 18 AWG και 30cm μήκους.

H ποιότητα κατασκευής και οι χρωματικοί συνδυασμοί μπορούν να αναδείξουν κάθε σύστημα βελτιώνοντας κατά πολύ το οπτικό αποτέλεσμα. Τέλος, οι προτεινόμενες τιμές είναι 3.7? για το 6pin καλώδιο, 6? για το 8pin καλώδιο και 7.40? για το 24pin αντίστοιχα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στον επίσημο ιστότοπο της GELID Solutions.

GELID Sleeved Power Cable Adapter: Χρώμα και ποιότητα από την GELID GELID Sleeved Power Cable Adapter: Χρώμα και ποιότητα από την GELID GELID Sleeved Power Cable Adapter: Χρώμα και ποιότητα από την GELID