M.2 Guard στις μητρικές της GIGABYTE

Κάλιο αργά παρά ποτέ για την GIGABYTE, η οποίαν αποφάσισε να μας δείξει και αυτή με τη σειρά της έναν αποδοτικό τρόπο ψύξης των M.2 SSD που εγκαθιστούμε στις μητρικές της.

ASUS και MSI έχουν ήδη από πέρυσι παρουσιάσει τις δικές τους λύσεις για την ψύξη των M.2 SSD που τοποθετούμε στις μητρικές. Η GIGABYTE μέχρι σήμερα δεν είχε παρουσιάσει κάποια αντίστοιχη πρόταση αφήνοντας όσους είχαν κάποιο M.2 SSD σε λύσεις τρίτων κατασκευαστών. Η εταιρία όμως θα επιστρέψει στην Computex 2017 με μια νέα λύση που θα βρεθεί και στις επερχόμενες X299 Aorus μητρικές της, μαζί με μερικά τωρινά μοντέλα.

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει ένα από τα ψυκτράκια για τα οποία γίνεται λόγος στο tease. Χάρη στα κυματοειδή fins υπάρχει μεγαλύτερη επιφάνεια για πιο αποτελεσματική ψύξη των onboard υποσυστημάτων του M.2 SSD όπως του controller και των NAND Flash, μιας και ως γνωστόν, μερικοί high performance SSD εμφανίζουν υψηλές θερμοκρασίες σε παρατεταμένα workloads.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gigabyte, m.2 ssd, X299 , computex, pad

asder

Members
2017-05-05T12:23:05Z

Η Αsus πότε παρουσίασε λύση για ψύξη Μ.2 ;;

stavros

Members
2017-05-05T20:04:44Z

Η λύση της msi ακούγεται πως δεν αποδίδει καλά ή ακόμα και το αντίθετο.

Agelos

Members
2017-05-06T06:05:13Z

Ποσο κοστιζουν αυτα τα μπλιμπλικα στις εταιριες αν παραχθουν μαζικα ? Δεν μπορουν αληθεια να τα συμπεριλαβουν στο bundle των μητρικων τους ?

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...