Αναβαθμισμένα coolers για τους Threadripper

Cooler Master, Fractal Design και μερικές ακόμα ανασχεδιάζουν τις ψύκτρες τους για να ταιριάξουν απόλυτα στο νέο TR4 socket της AMD.

Μετά την αποκάλυψη των Threadripper οι περισσότερες εταιρίες σχεδίασης και κατασκευής ψυκτρών άρχισαν να παρουσιάζουν τις δικές τους υλοποιήσεις, brackets και kit αναβάθμισης για υπάρχουσες λύσεις. Η Noctua πρώτη απ' όλους είχε αναφερθεί στο νέο bracket που θα περιλαμβάνει με μερικές μεγάλες αερόψυκτρές της, ενώ θα παρουσιάσει σύντομα και μια υλοποίηση ειδικά για την εν λόγω πλατφόρμα ενώ άλλες θα διαθέσουν bracket αναβάθμισης.

Αυτό το μονοπάτι για παράδειγμα διαλέγει η Cooler Master με τις MasterLiquid, 240, 120 και Lite 120/240 μαζί με τις νέες RGB εκδόσεις τους (που θα πωλούνται λογικά μαζί με το bracket) θα υποστηρίξουν τους νέους Threadripper της AMD που θα έρχονται με TDP έως και 180W στην περίπτωση του 1950X.

Η Fractal Design από την άλλη θα αναβαθμίσει τις κλειστού τύπου υδροψύξεις Celsius με υποστήριξη για τους Threadripper, μιας και πρόκειται για ολοκληρωμένες προτάσεις με άφθονη χωρητικότητα σε watt ικανές να καλύψουν το workload των νέων επεξεργαστών.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

cooler master, masterliquid, fractal design, threadripper, noctua

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...