Νέες Kraken all in one υδροψύξεις λανσάρει η NZXT

5 νέες υδροψύξεις κυκλοφορεί η NZXT σε δύο σειρές και πρόκειται να αντικαταστήσουν τις τωρινές που μετρούν ήδη τρία χρόνια στην αγορά.

Βασικό συστατικό αυτών είναι η παραμετροποίηση που αφήνεται στον χρήστη με δυνατότητα προβολής εικόνων και GIF στην οθόνη του CPU block και όλα αυτά μέσα από την ειδική εφαρμογή της εταιρίας, το CAM. Η σειρά περιλαμβάνει τις Kraken X και Kraken Z και η δεύτερη είναι αυτή που φέρει το νέο μοναδικό χαρακτηριστικό της παραμετροποίησης ενώ η πρώτη είναι ουσιαστικά ένα refresh όσων υδροψύξεων κυκλοφορούσε εδώ και καιρό η εταιρία.

Η νέα σειρά Kraken Z περιλαμβάνει μόνο δύο μοντέλα, με ψυγείο 280mm και 360mm απευθυνόμενη σε enthusiasts που ζητούν το κάτι παραπάνω από τη ψύξη του PC τους. Πέρα από την υποστήριξη στατικών εικόνων και GIF που μπορούν να προβληθούν στην ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη, οι υδροψύξεις αυτές έχουν αρκετά σχεδιαστικά κοινά με τις X, κυρίως όσον αφορά τους ανεμιστήρες και την αντλία με μικρές βελτιώσεις που θα τους δώσουν το προβάδισμα στις χαμηλές θερμοκρασίες, σύμφωνα με την εταιρία. Τα δύο μοντέλα των 280mm και των 360mm θα κυκλοφορήσουν στα $249.99 και τα $279,99 αντίστοιχα με τη διαθεσιμότητα να ξεκινάει από τον Φεβρουάριο.

Όσον αφορά τις refreshed υδροψύξεις αυτές έρχονται πλέον με τον HUE 2 connector για περισσότερες επιλογές στον RGB φωτισμό ενώ ακόμη και το CPU block είναι ανασχεδιασμένο με μεγαλύτερο mirror ring LED για πιο εντυπωσιακό εφέ. Την ίδια στιγμή η Kraken X Series συμπληρώνεται από 6-ετή εγγύηση καλής λειτουργίας και κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις, X53 με 2x120mm fans, X63 με 2x140mm fans και X73 με 3x120mm fans με τιμές εκκίνησης από τα $129,99.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

nzxt, 360mm , 2020, 280mm , Kraken Z , kraken x, aio cooler

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...