Μήνυση από την Pentium Fund στην Intel για τα domain names ...

Για άλλη μια φορά επαναλαμβάνεται η Ιστορία. Όπως όλοι μας έχουμε καταλάβει από διάφορα γεγονότα που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια, η Intel δεν είναι και ιδιαίτερα αγαπητή. Η κολοσσιαία εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αγορά μικρο-επεξεργαστών, κρατώντας επιτυχώς την πρώτη θέση από το 2006 και αφήνοντας πολύ πίσω την κύρια αντίπαλό της (AMD), μετά το πρόστιμο που της επιβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα - ύψους 1.06 εκατομμυρίων ευρώ, καλείται τώρα στο δικαστήριο από την Pentium Fund Ltd. Για άλλη μια φορά επαναλαμβάνεται η Ιστορία. Όπως όλοι μας έχουμε καταλάβει από διάφορα γεγονότα που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια, η Intel δεν είναι και ιδιαίτερα αγαπητή. Η κολοσσιαία εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αγορά μικρο-επεξεργαστών, κρατώντας επιτυχώς την πρώτη θέση από το 2006 και αφήνοντας πολύ πίσω την κύρια αντίπαλό της (AMD), μετά το πρόστιμο που της επιβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα - ύψους 1.06 εκατομμυρίων ευρώ, καλείται τώρα στο δικαστήριο από την Pentium Fund Ltd.

Το "σκάνδαλο" ξεκίνησε από την στιγμή που η Intel, νωρίτερα το χρόνο αυτό, έκανε μία αίτηση στο World Intellectual Property Office Arbitration and Meditation Center (WIPO) για να πάρει υπό την ιδιοκτησία της τα domain names: pentiumfund.com & pentiumfund.org. H Intel έκανε την αίτηση ισχυριζόμενη ότι η Pentium Fund Ltd. χρησιμοποιούσε τα domains αυτά για "κακό σκοπό" και είπε ότι θα κάνει πίσω μόνο αν της το επιβάλλει απόφαση από το δικαστήριο.

Οπότε πως έχει τώρα η κατάσταση ... Η Pentium Fund το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να πάει στα δικαστήρια για να λυθεί το θέμα που δημιουργήθηκε με την Intel. Oπότε συμπλήρωσε αιτήσεις εναντίον της Intel, τις οποίες κατέθεσε στην Eastern District of Virginia με την πεποίθηση ότι θα καταφέρει να γίνει ο νόμιμος κάτοχος των συγκεκριμένων domain names. Για να δούμε πως θα εξελιχτεί η ιστορία αυτή. Θα της βγει άραγε σε καλό της Intel;



Διαβάστε περισσότερα εδώ ...