Οι νέοι Mobile Core i7 που θα παρουσιαστούν στο φετινό IDF

Η Intel έχει ενημερώσει τους αξιόπιστους εταίρους της για τα σχέδιά της όσον αφορά την έναρξη της διάθεσης των Core i7 mobile Lynnfield quad-core επεξεργαστών της στο φετινό IDF, το οποίο είναι προγραμματισμένo να ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου. Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα το κάνουν την πρώτη ημέρα της έκθεσης και η εταιρεία αρχικά σχεδιάζει να δρομολογήσει τρείς επεξεργαστές. Η Intel έχει ενημερώσει τους αξιόπιστους εταίρους της για τα σχέδιά της όσον αφορά την έναρξη της διάθεσης των Core i7 mobile Lynnfield quad-core επεξεργαστών της στο φετινό IDF, το οποίο είναι προγραμματισμένo να ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου. Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα το κάνουν την πρώτη ημέρα της έκθεσης και η εταιρεία αρχικά σχεδιάζει να δρομολογήσει τρείς επεξεργαστές.

Το πιο ακριβό μοντέλο είναι ο Core i7 Extreme Edition i7 920XM και λειτουργεί στα 2GHz, έχει τέσσερις πυρήνες και οκτώ threads (χάρη στο HyperThreading). Ωστόσο, τα 1.054 δολάρια, καθιστούν φυσικά αυτόν τον επεξεργαστή, εξαιρετικά ακριβό.

Η μέση λύση είναι ο Core i7 i7 820QM, ο οποίος λειτουργεί στα 1.73GHz και θα κοστίσει δύο φορές λιγότερο - 546 δολάρια. Τελευταίος είναι ο Core i7 720QM με 6MB cache και 1.6GHz συχνότητα, ο οποίος θα κοστίζει 364$.

Οι επόμενοι επεξεργαστές που έχει προγραμματίσει είναι αυτοί με τον πυρήνα Arrandale, είναι κυρίως διπυρηνοι και θα ξεκινήσουν να διατίθενται το 1ο τρίμηνο του 2010.