AMD Bulldozer: Η πρώτη γεύση στην CeBit σε λιγότερο από ένα μήνα!

H Advanced Micro Devices σχεδιάζει να παρουσιάσει τους νέους Bulldozer επεξεργαστές στην επερχόμενη τεχνολογική έκθεση CeBit που λαμβάνει χώρα στο Ανόβερο μεταξύ 1 και 5 Μαρτίου. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν η AMD θα τους παρουσιάσει σε όλους τους επισκέπτες ή μόνο σε επιλεγμένους συνεργάτες, οπότε θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την έκθεση. Έχουμε αναφέρει πολλάκις στο παρελθόν ότι δεν υπάρχουν προς το παρόν χειροπιαστές αναφορές για τις επιδόσεις των Bulldozer, παρά μόνο φήμες που τους θέλουν να είναι 50% γρηγορότεροι από Core i7 950 και Phenom II X 1100T. H Advanced Micro Devices σχεδιάζει να παρουσιάσει τους νέους Bulldozer επεξεργαστές στην επερχόμενη τεχνολογική έκθεση CeBit που λαμβάνει χώρα στο Ανόβερο μεταξύ 1 και 5 Μαρτίου. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν η AMD θα τους παρουσιάσει σε όλους τους επισκέπτες ή μόνο σε επιλεγμένους συνεργάτες, οπότε θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την έκθεση. Έχουμε αναφέρει πολλάκις στο παρελθόν ότι δεν υπάρχουν προς το παρόν χειροπιαστές αναφορές για τις επιδόσεις των Bulldozer, παρά μόνο φήμες που τους θέλουν να είναι 50% γρηγορότεροι από Core i7 950 και Phenom II X 1100T.

Eπίσης η AMD υπόσχεται να ενσωματώσει στους Bulldozer την τεχνολογία Turbo Core Dynamic Accleration, η οποία επιτρέπει "έξυπνο" αυτόματο overclocking σε όλους τους πυρήνες, ξεπερνώντας κατά πολύ σε επιδόσεις την τωρινή Turbo Core technology.

Οι Pastelidis.n.s και AMDnord θα βρίσκονται στην φετινή CeBit, οπότε ελπίζουμε να μας έχουν περαιτέρω πληροφορίες και φωτογραφίες!