Trinity platform performance: Clock-to-clock benchmark με την Bulldozer platform

Η αναμενόμενη πλατφόρμα της AMD, με κωδική ονομασία Trinity, θα απαρτίζεται από APUs που θα περιέχουν μέχρι τέσσερις Χ86-64 Piledriver πυρήνες και η εταιρία εκτιμά ότι η απόδοση της πλατφόρμας clock-for-clock θα είναι μεγαλύτερη σε σχέση με την Bulldozer πλατφόρμα. Η αναμενόμενη πλατφόρμα της AMD, με κωδική ονομασία Trinity, θα απαρτίζεται από APUs που θα περιέχουν μέχρι τέσσερις Χ86-64 Piledriver πυρήνες και η εταιρία εκτιμά ότι η απόδοση της πλατφόρμας clock-for-clock θα είναι μεγαλύτερη σε σχέση με την Bulldozer πλατφόρμα.

Το γερμανικό blog citavia.blog.de μας παραθέτει έναν πίνακα, όπου μπορούμε να διαπιστώσουμε τις διαφορές της Trinity πλατφόρμας, τόσο με Intel και AMD CPUs, και αναλύει τα αποτελέσματα από ένα multithread και ένα singe thread benchmark. Όπως βλέπουμε και στον παρακάτω πίνακα ο A10-5800K ξεπερνά και στα δύο τεστ σε απόδοση τον FX-8150, αλλά παρατηρούμε ότι σε μερικά τεστ μένει πίσω ακόμα και από την Llano πλατφόρμα και τον A8-3870 στα 3.0 GHz.

Tέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο μικρός A8-4500M στα 2.2 GHz, αποδίδει εξαιρετικά και δείχνει την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει η AMD.

Trinity platform performance: Clock-to-clock benchmark με την Bulldozer platform