Intel, Οι Broadwell δεν θα καθυστερήσουν άλλο!

Όπως δεσμεύτηκε ο Intel CEO, Brian Krzanich, υπολογιστές με Broadwell επεξεργαστές θα βρίσκονται στην αγορά μέχρι τα Χριστούγεννα. Όπως δεσμεύτηκε ο Intel CEO, Brian Krzanich, υπολογιστές με Broadwell επεξεργαστές θα βρίσκονται στην αγορά μέχρι τα Χριστούγεννα.

Χωρίς καμία καθυστέρηση θα έρθουν οι Broadwell CPUs όπως δεσμεύτηκε ο Brian Krzanich, CEO της Intel. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα πωλούνται κανονικά συσκευές με την εν λόγω τεχνολογία ενώ επίσης καλεί τους κατασκευαστές wearables να εμπνευστούν με νέα προϊόντα. Μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Intel και την λιθογραφία των 14nm η οποία διορθώθηκε σχετικά γρήγορα, η εταιρεία ανεβάζει ρυθμούς για να φέρει τους Broadwell το συντομότερο δυνατό στην αγορά για να αντιμετωπίσει ανερχόμενες δυνάμεις στον χώρο όχι μόνο των υπολογιστών, αλλά και των wearables.

Να θυμίσουμε εδώ πως, οι Broadwell αποτελούν το "Tick" στο χρονοδιάγραμμα, δηλαδή τη σμίκρυνση μιας υπάρχουσας αρχιτεκτονικής (die shrink), στην προκειμένη περίπτωση της Haswell που απολαμβάνουμε ήδη.


Intel, Οι Broadwell δεν θα καθυστερήσουν