Πλαστοί AMD A8-7600 APUs εμφανίστηκαν στο Amazon

Μια άσχημη έκπληξη περίμενε ορισμένους κατόχους των AMD A8-7600 APUs, όταν είδαν πως αντ' αυτού, παρέλαβαν έναν τελείως διαφορετικό επεξεργαστή. Μια άσχημη έκπληξη περίμενε ορισμένους κατόχους των AMD A8-7600 APUs, όταν είδαν πως αντ' αυτού, παρέλαβαν έναν τελείως διαφορετικό επεξεργαστή.

Οι "πλαστοί επεξεργαστές" βρήκαν τον δρόμο τους προς το Amazon όπου και βρέθηκαν στα χέρια μερικών καταναλωτών οι οποίοι άφησαν και τα σχετικά reviews λέγοντας πως αντί για τον A8-7600 APU, παρέλαβαν έναν Brisbane Athlon 64 X2 5200+ που χρονολογείται από το 2007 ο οποίος είχε το integrated heatspreader ενός A8-7600!

Η AMD τοποθετήθηκε έγκαιρα στο θέμα λέγοντας πως πρόκειται για περιορισμένο φαινόμενο και δεν σχετίζεται με την κατασκευή και λαμβάνει σοβαρά υπόψιν ότι αναφορές σχετίζονται με την αλλοίωση των προϊόντων της. Επιπρόσθετα συνεργάζεται και με το Amazon και τις τοπικές αρχές για την επίλυση του θέματος (και νομικά) το συντομότερο δυνατόν, ενώ ανακοίνωσε πως θα προσθέσει κι άλλα μέτρα για την διασφάλιση της αυθεντικότητας των προϊόντων της μελλοντικά.

Αριστερά ο πλαστός A8-7600 με pins από AM2 socket και δίπλα ο αυθεντικός.
Το Amazon πουλά Athlon 64 CPUs με IHS A8-7600!