Τα ποσοστά χρήσης των εκδόσεων του Android για τον Νοέμβριο

H Google δημοσίευσε τα ποσοστά χρήσης του λειτουργικού της συστήματος Android και εντοπίσαμε για εσάς μια σημαντική μετατόπιση!

Συγκεκριμένα, εκτός από "τον χρήστη" του Android 2.2 Froyo που κατέγραψε η Google, το Android 6.0 aka Marshmallow δείχνει να αυξάνει με αργούς ρυθμούς το ποσοστό του από 18.7% τον Σεπτέμβριο σε 24% για τον μήνα Νοέμβριο. Το Lollipop από την άλλη που περιλαμβάνει τις εκδόσεις 5.x δείχνει μειωμένο κατά 1% (από 35 στο 34.1%) δείχνοντας έτσι πως οι κατασκευαστές αρχίζουν να βλέπουν με καλύτερο μάτι τις νέες εκδόσεις που δημοσιεύει η Google.

Το Jelly Bean δείχνει και αυτό πεσμένο, από 15.6% στο 13.7% ενώ στο ίδιο μονοπάτι έχουν μπει και τα Ice Cream Sandwich/Gingerbread. Στη συνέχεια έχουμε στοιχεία και για τις οθόνες των συσκευών που είναι συνδεδεμένες στο Play Store και η πιο δημοφιλής είναι αυτές με DPI ~240 ενώ ακολουθείται από τα κλασικά σχεδόν ~320dpi. 

 

 


Πηγή.

android, Android 6.0, Jelly Bean

George_o/c

Members
2016-11-09T12:09:42Z

Τραγικό που τόσος κόσμος είναι ακόμα σε Kitkat. Επίσης πως γκένεν να υπάρχει ακόμα κόσμος με Froyo Gingerbread & ICS? :hehe:

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...