'RyZen' και 'ThreadRipper' τα trademarks των AMD Zen CPUs

Οι πιθανές κωδικές ονομασίες των επερχόμενων επεξεργαστών της AMD ή απλά λέξεις που θα συνοδεύουν τις συσκευασίες τους ήρθαν στο φως λίγες ημέρες πριν το επίσημο Horizon event.

Τα RyZen και ThreadRipper κατά πάσα πιθανότητα αναφέρονται στους επερχόμενους επεξεργαστές Zen αρχιτεκτονικής της AMD, οι οποίοι θα κάνουν μια πρώτη εμφάνιση στο Horizon event στις 13 Δεκεμβρίου ενώ η κυκλοφορία τους αναμένεται μέσα στον Ιανουάριο, όπως υποστηρίζουν αναφορές του διαδικτύου. Τα παραπάνω trademarks μπορεί να αποτελούν υλικό που θα εμφανιστεί σε παρουσίαση τη παραπάνω ημέρα, στην ίδια τη συσκευασία των επεξεργαστών ενώ υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να είναι και η κωδική ονομασία τους. Οι περιγραφές στις καταθέσεις των trademarks δηλώνουν πως προορίζονται για κάποιον επεξεργαστή όμως παραμένουν αρκετά ασαφή στο πλατύ κοινό και μένει να δούμε σύντομα τι σημαίνουν.

Σημειώνεται ότι οι CPUs δε θα ενσωματώνουν chip γραφικών (αλλιώς θα λέγονταν APU) και η πρώτη σειρά που θα κυκλοφορήσει στην αγορά θα είναι η SR7 με τους 8 πυρήνες και τα 16 threads.

 

 

 

Πηγή.

amd, zen, new horizon event, threadripper, ryzen, trademarks

Trabakoulas

Members
2016-12-06T14:08:56Z

Αυτος ο threadripper αντεροβγάλτης-μαχαιροβγάλτης ή σχίζων των νημάτων πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον :hehe:

Άντε μωρή AMDαρα ξέσκισε μας τα νήματα!!! :hehe:

antonis

Members
2016-12-06T15:39:13Z

Κάτσε γιατί και τον άλλο μπουλντόζα τον λέγανε και μας βγήκε κλαρκ :hehe:

 

HyperionX

Members
2016-12-06T15:40:21Z

σιγα τα καλσον.... :hehe:

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...