Δείγματα AMD Ryzen με 16 πυρήνες & Quad channel!

Φήμες που δείχνουν αληθινές θέλουν την AMD να κυκλοφορεί μέχρι το καλοκαίρι έναν ακόμη επεξεργαστή ο οποίος θα τοποθετείται ακόμα πιο ψηλά από τους Ryzen 7 ενώ θα στοχεύει καθαρά στην HEDT πλατφόρμα.

 

Πριν από λίγους μήνες, η Intel μονοπωλούσε το ενδιαφέρον στην HEDT αγορά, κάτι που φάνηκε να ανακόπτει η AMD με τη κυκλοφορία των 8/16 thread Ryzen επεξεργαστών της στις αρχές του μήνα. Φήμες από το γαλλικό Canard PC, το οποίο υπενθυμίζεται πως είχε κάνει από τα πρώτα leaks για τους Ryzen αναφέρει πως η AMD ετοιμάζει έναν νέο high end επεξεργαστή για τη HEDT πλατφόρμα με πληροφορίες να αναφέρουν πως ίσως πρόκειται και για server/workstastion SKU με χρονισμούς 2.4/2.8GHz.

 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το TDP του θα βρίσκεται στα 150W και θα συνοδεύεται από νέες μητρικές με το X399 chipset και LGA socket, κάτι που η AMD κάνει στο κομμάτι των servers εδώ και χρόνια. Η κυκλοφορία τους αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι και ενδεχομένως στη Computex. Τέλος, λαμβάνοντας υπόψιν και τις απαιτήσεις της αγοράς, η AMD θα τοποθετήσει quad channel ελεγκτή μνημών ενώ το CPU θα αποτελείται από δύο dies με δύο CCX έκαστο στο ίδιο υπόστρωμα.

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

amd, HEDT , ryzen 7 , lga socket, x399 chipset

FeelsBadMan

Members
2017-03-20T13:41:12Z

Τρέμει η θέση του 6950χ.Θα ήταν θετικό να περιμένουν και κυκλοφορήσουν skylake-x και μετά να το ανακοινώσουν(αν βέβαια όλα αυτά είναι αλήθεια).

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...