Τα συγχαρητήρια της NVIDIA προς την AMD!

Η NVIDIA πιστεύει πως ένας Ryzen Threadripper μαζί με μια GTX 1080 Ti αποτελούν έναν ισχυρό συνδυασμό για gaming και έδωσε τα συγχαρητήρια της για την επιστροφή μέσω Twitter!

Είναι αλήθεια πως δε βλέπεις κάτι τέτοιο συχνά, ακόμα και εάν πρόκειται για καλοστημένη διπλωματική κίνηση. Η NVIDIA, όντας το αντίπαλο στρατόπεδο της AMD στον τομέα των γραφικών, συγχαίρει το CPU τμήμα της εταιρίας για την επιστροφή στον χώρο του high performance computing με την κυκλοφορία των Threadripper, όπου τα πρώτα κομμάτια αναμένονται σε μερικές εβδομάδες. Μέσα από tweet της η NVIDIA δίνει τα συγχαρητήρια της στην AMD για την επιστροφή αναφέροντας πως ένας από τους νέους πολυπύρηνους επεξεργαστές Threadripper μαζί με μια 1080 Ti θα αποτελέσει έναν ισχυρό συνδυασμό για ένα high end PC.

Το σημαντικότερο είναι πως η AMD απαντά με ένα 'high 5 GIF' παρμένο από Αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά που δείχνει δύο τύπους με κόκκινο και πράσινο μπλουζάκι που ταιριάζει ακριβώς την προκειμένη περίπτωση!

Πηγή

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

amd, nvidia, twitter, Ryzen Threadripper , respect

FeelsBadMan

Members
2017-08-14T12:03:57Z

Μπορεί και να αποτελεί μια νύξη για την ανωτερότητα τους όσο αναφορά τις κάρτες γραφικών! Αλλά παρόλα αυτά παραμένει να είναι αλήθεια πως η πρόοδος που έχει καταφέρει η Amd μέσα σε αυτή τη χρονιά είναι αξιέπαινη, και έχει προσφέρει στους καταναλωτές πολύ ισχυρές και προσιτές λύσεις, σε αντίθεση με την intel που το μονοπόλειο  των τελευταίων χρόνων την έχει αποπροσανατολίσει εντελώς !

stavros

Members
2017-08-14T14:50:01Z

.Διπλωματικη κινηση η κρυφες η μη συμφωνιες. Δεν εχει αναγκη η nvidia να επιβεβαιωσει την ανωτεροτητα της με post αε λογαριασμο της  amd

MetallicGR

Members
2017-08-14T18:10:21Z
3 hours ago, stavros said:

.Διπλωματικη κινηση η κρυφες η μη συμφωνιες. Δεν εχει αναγκη η nvidia να επιβεβαιωσει την ανωτεροτητα της με post αε λογαριασμο της  amd

 

Όσο δεν έχει ανάγκη να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της, τόσο δεν έχει κάποια κρυφή συμφωνία. ;)  Απλό μάρκετινγκ θέλει να κάνει και το πέτυχε. 

FeelsBadMan

Members
2017-08-14T19:00:24Z
 
Όσο δεν έχει ανάγκη να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της, τόσο δεν έχει κάποια κρυφή συμφωνία. [emoji6]  Απλό μάρκετινγκ θέλει να κάνει και το πέτυχε. 
Μάλλον είναι τόσο απλό.Και οι θεωρίες συνωμοσίας δεν βγάζουν πουθενά [emoji14]

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Spirosssss

Members
2017-08-14T19:47:43Z

Αν ο AMDPορδ μας τιμούσε ακόμα με την παρουσία του, θα έλεγε οτι το GIFακι είναι λάθος μιας και οι δύο εταιρείες είναι πράσινες..

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...