Η Intel δοκιμάζει AMD EPYC Server CPUs!

Τις δικές της μετρήσεις από την πλατφόρμα της AMD δημοσίευσε πριν από μερικές ώρες η Intel, βάζοντάς τους απέναντι από τους Xeon.

Μόλις μερικές εβδομάδες μετά την επίσημη κυκλοφορία των EPYC επεξεργαστών στον κύκλο των enterprise χρηστών, η Intel έλαβε ένα σύστημα βασισμένο στη νέα πλατφόρμα της AMD, ονόματι EPYC που περιλαμβάνει αξιοζήλευτους επεξεργαστές βασισμένους στην αρχιτεκτονική Zen. Αμέσως οι ειδικοί της εταιρίας ξεκίνησαν εκτενές testing δείχνοντας τις επιδόσεις της πλατφόρμας ενάντια στις δικές της προτάσεις.

Φυσικά, τα αποτελέσματα της Intel, μιας και αφορούν άμεσα τον ανταγωνισμό δε θα μπορούσαν να μην έχουν και διάφορες "παρατηρήσεις" προς την AMD, με τα κείμενα της Intel να καλύπτουν το γεγονός πως "μετά από optimizations, θα υπάρχουν σενάρια όπου οι EPYC θα βρίσκονται μπροστά από τους αντίστοιχους Intel επεξεργαστές", κάτι που είναι υπέρ της AMD. Το Datacenter Marketing Group, που έχει απασχολήσει τα μέσα τελευταία με τις δηλώσεις της σχετικά με τον ανταγωνισμό, φέρει μια μεγάλη λίστα με benchmarks στα οποία δοκιμάζει εφαρμογές που αφορούν την enterprise αγορά.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

amd, intel, server, xeon, enterprise, EPYC

FeelsBadMan

Members
2017-11-28T11:07:17Z

Να δούμε τι θα κάνουν, όταν βγουν Epyc cpus με τα διπλά cores από αυτά που έχουν τώρα, θα συνεχίσουν να τους "συγκρίνουν".Πράγμα που έγινε μόνο σε 4 graphs.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...