Intel Ice Lake και Whiskey Lake Support στο νέο HWiNFO

Στο changelog του προγράμματος HWiNFO βρήκαμε πως προστέθηκε αρχική υποστήριξη για δύο next gen γενιές επεξεργαστών της Intel, των Ice Lake και των Whiskey Lake.

Το δημοφιλές πρόγραμμα παρακολούθησης του PC αναβαθμίστηκε και στο changelog του παρατηρούμε την προσθήκη αρχικής υποστήριξης για τις δύο επερχόμενες γενιές επεξεργαστών της Intel που θα διαδεχθούν τους Cannon Lake και θα βασίζονται στη λιθογραφία των 10nm+ της Intel. Οι Ice Lake θα ενσωματώνουν, κατά τα φαινόμενα, νέα αρχιτεκτονική ενώ θα βελτιώνουν την λιθογραφία των 10nm που θα εμφανιστεί πρώτα στους Cannon Lake, αν και ακούγεται πως η εν λόγω οικογένεια ίσως να μην κυκλοφορήσει ποτέ, λόγω της μικρής παραγωγής.

Πέρα από τις παραπάνω πληροφορίες για τα chip της Intel, στο changelog επιβεβαιώσαμε και την ύπαρξη των 400-Series μητρικών της AMD (όπως έγινε και από το PCI-SIG πριν από μερικές ημέρες) για το refresh των Ryzen που θα κυκλοφορήσει κατά το πρώτο με δεύτερο τρίμηνο του 2018. Όσον αφορά τους Intel αν και για την ώρα είναι νωρίς να βγάλουμε ακριβή συμπεράσματα για τους desktop επεξεργαστές της κάθε γενιάς που ετοιμάζει η κατασκευάστρια επεξεργαστών, ίσως μάθουμε περισσότερα στην CES 2018 που θα λάβει χώρα στο Las Vegas από τις 8 έως τις 12 Ιανουαρίου.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

intel, ice lake, changelog , HWiNFO , Whiskey Lake

stavros

Members
2017-12-28T12:00:12Z

AEK, Whiskey και wafer δίσκοι.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...