Το Amazon επιβεβαιώνει: Στις 19 Απριλίου οι νέοι Ryzen

Από μια γκάφα των υπαλλήλων της εταιρίας Amazon μάθαμε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων Ryzen επεξεργαστών της AMD στην αγορά!

Η καταχώρηση αφορά τον Ryzen 5 2600X με τους 6 πυρήνες και τα 12 threads του και specs του οποίου αναρτήθηκαν στο γερμανικό Amazon με τιμή 249€ με ΦΠΑ. Οι άνθρωποι του Amazon έχοντας καταλάβει το λάθος τους κατέβασαν άμεσα την ανάρτηση όμως οι πληροφορίες είχαν ήδη γίνει γνωστές και πρακτικά επιβεβαίωσαν τα όσα ήδη γνωρίζαμε για την νέα γενιά επεξεργαστών της AMD. Ο επεξεργαστής θα έρχεται με την Wraith Spire ψύκτρα η οποία βρισκόταν στους high end οκταπύρηνους της προηγούμενης γενιάς, ενώ ο 2700X θα φέρει την ολοκαίνουρια Wraith Prism, αμφότερες με RGB LED.

Εκτός όμως από το Amazon, ο επεξεργαστής εμφανίστηκε για λίγο και σε άλλα καταστήματα όπως το Tiger Direct, με τιμή 275 δολάρια όμως και πάλι οι εν λόγω αναρτήσεις εξαφανίστηκαν από το site. Τέλος, η ημερομηνία που αναφέρεται σε όλα σχεδόν τα καταστήματα είναι 19 Απριλίου και συμφωνεί με τις πρόσφατες φήμες σχετικά με το X470 chipset.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

amazon, wraith spire, 2018, ryzen 5 2600x

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...