Intel & AMD: Άφθονα CPU στην αγορά παρά τον κορονοιό

Οι δύο μεγάλες εταιρίες κατασκευής επεξεργαστών αναφέρουν πως έχουν αρκετό stock για να καλύψουν αγορά.

Σε αντίθεση με άλλες εταιρίες του χώρου όπως τους κατασκευαστές μητρικών και καρτών γραφικών που θα δουν έλλειψη από την αγορά, AMD και Intel καθησυχάζουν λέγοντας πως θα υπάρχει αρκετός αριθμός επεξεργαστών στην αγορά τις επόμενες εβδομάδες.

Και οι δύο διευθύνοντες σύμβουλοι των Intel (Bob Swan) & AMD (Dr. Lisa Su) δημοσίευσαν ανοικτό γράμμα προς τους καταναλωτές επιβεβαιώνοντας πως η αγορά δε θα πληγεί από χαμηλή διαθεσιμότητα αυτές τις κρίσιμες ημέρες. Σημειώνεται ότι και οι δύο όμως θα προβούν σε τροποποιήσεις των οικονομικών στόχων τους για φέτος αφού η κερδοφορία τους εξαρτάται όχι μόνο από τις πωλήσεις επεξεργαστών αλλά και των λοιπών εξαρτημάτων ενός σύγχρονου συστήματος όπως τις μητρικές αλλά και τις κάρτες γραφικών, που όπως φαίνεται δείχνουν να στερεύουν σε ορισμένες περιπτώσεις από τα ράφια των καταστημάτων.

Η κατάσταση αυτή αναμένεται να συνεχιστεί για όσο διαρκούν τα ειδικά μέτρα έναντι του κορονοιού COVID-19 και ο λόγος που δε φοβούνται αρκετά οι δύο παραπάνω εταιρίες είναι λόγω του τρόπου κατασκευής και μεταφοράς των προϊόντων τους που δεν επηρεάζεται όσο οι υπόλοιπες εταιρίες του χώρου αυτή τη στιγμή.

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

amd, cpu, intel, ceo, lisa su, processors, coronavirus, κορονοιός, Bob Swan

Nickzzz

Members
2020-03-23T16:58:44Z

Αυτές τις μέρες το άγχος της αγοράς είναι στο αν μπορούν να βρουν νέους επεξεργαστές...

:whip:

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...