Έμφαση στα 'οφέλη' και όχι τα benchmarks, λέει η Intel

Η Intel δια στόματος του CEO της Bob Swan σε ειδικό livestream για την Computex, είπε ορισμένα από τα πράγματα που θα πρέπει να κάνει η κοινότητα της τεχνολογίας.

 

Η πανδημία του κορονοιού COVID 19 άλλαξε τη ροή των κυκλοφοριών όσον αφορά τα τεχνολογικά προϊόντα, κάτι που γίνεται σαφές με διάφορα παραδείγματα όπως νέους επεξεργαστές και πλατφόρμες. Αυτό σε συνδυασμό με τη μεγάλη πίεση που δέχεται στην αγορά η Intel, 'έκαναν' τον CEO της Bob Swan να προβεί σε δηλώσεις αναφορικά με τα μελλοντικά προϊόντα της, αναφέροντας και κάποιες ιδιαίτερες απόψεις. Στη δήλωση που έκανε με κίνητρο τη Computex, που κανονικά θα πραγματοποιούνταν αυτή τη περίοδο στη Ταϊβάν, ανάφερε τον ρόλο που έπαιξε ο κορονοιός στην κατασκευή νέων προϊόντων και την ανάπτυξή τους, λέγοντας επίσης πως η επόμενη κυκλοφορία της Intel θα είναι οι επεξεργαστές Tiger Lake κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι.

Αυτό που κεντρίζει τη προσοχή όμως είναι προτροπή του CEO της Intel για έμφαση στα 'οφέλη' των νέων τεχνολογιών παρά στα 'benchmarks', μια ιδέα που προέκυψε λόγω του κορονοιού. Ταυτόχρονα μένοντας σε αυτή την ιδέα έθεσε ως παράδειγμα τη 10η γενιά Core, με τη μορφή των Cascade Lake XE και των Ice Lake επεξεργαστών οι οποίοι επιταχύνουν deep learning και neural net workloads, κάτι όπου ίσως φαίνεται δύσκολα μέσα από απλά benchmarks.

Σημειώνεται ότι το ολιγόλεπτο βίντεο - μήνυμα του Bob Swan προς τη Computex έχει αναρτηθεί στο επίσημο κανάλι της έκθεσης, ενώ σημειώνουμε ότι κάποιες εταιρίες ξεκίνησαν να προβάλλουν κάποια από τα νέα προϊόντα τους πριν από μερικές ώρες, παρά το γεγονός ότι η έκθεση έχει μετατεθεί για τον Σεπτέμβριο.

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

intel, benchmarks, ceo, computex, Tiger Lake , Bob Swan, benefits

Nickzzz

Members
2020-06-05T23:31:16Z

Τώρα που αρχίζει να χάνει στις επιδόσεις δεν έχουν τόση σημασία τα benchmarks...

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...