Δείτε σε επανάληψη τον τελικό του HWBOT World Championship!

Το Βερολίνο ήταν ο τελικός σταθμός του HWBOT World Tour για φέτος και το World Championship ολοκληρώθηκε προ λίγων ημερών με τους φιναλίστ Marc0053 και Xtreme Addict!

Το HWBOT αναφέρει πως το 2016 αποτέλεσε την πιο ενεργή σεζόν για το χόμπι του overclocking με δεκάδες διαγωνισμούς ενώ το αποκορύφωμα ήταν το HWBOT World Tour 2016. "Μαζεύοντας" τους καλύτερους overclockers από κάθε Ήπειρο, το φετινό World Tour έχει τερματικό σταθμό το Βερολίνο όπου διεξήχθη προ λίγων ημερών το ο Τελικός World Championship. Οι φιναλίστ: DrWeez (Africa Winner) PXHX (South America Winner), Marc0053 (North America Winner), Bullshooter (Europe Winner), Xtreme Addict (Asia Winner), Lucky_n00b (Wild Card Winner), Bene11660 (ROG Camp Winner), DSLREye (ROG Camp Runner Up) κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το Qualification round, ούτως ώστε να αποκαλυφθούν τα ζευγάρια που θα παίξουν στον τελικό.

Μετά μπόλικες μάχες και αρκετά λίτρα υγρού αζώτου στον τελικό βρέθηκαν οι Xtreme Addict και Marc0053 οι οποίοι "συμφώνησαν" (μέσα από τη διαδικασία που βλέπουμε από τη πηγή) στο HWBOT X265 1080p, ένα μετροπρόγραμμα που χρησιμοποιεί και τις AVX εντολές του CPU κάνοντάς το ιδιαίτερα απαιτητικό για τοβν Core i5 6600K των δοκιμών. Τελικός νικητής αναδείχθηκε ο Marc0053 και η προσπάθεια έχει καταγραφεί στο παρακάτω βίντεο. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

overclocking, Z170X-SOC Force LN2, HWBOT World Tour, world tour

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...