Στις 15 ανέρχονται πλέον οι AMD RX 460 που "ξεκλειδώνουν"

Η λίστα των υποστηριζόμενων καρτών γραφικών που ξεκλειδώνουν εύκολα μέσω ενός απλού BIOS update επεκτείνεται και πλέον υπάρχουν 15 μοντέλα που μπορούν να "δουν" μια μικρή αλλά σημαντική αύξηση στις επιδόσεις.

Η AMD Radeon RX 460 βασίζεται στον πυρήνα Polaris 11 κωδικής ονομασίας Baffin και κατασκευάζεται στα 14nm FinFET της GlobalFoundries. Ο πυρήνας της κάρτας που βγαίνει από το εργοστάσιο έρχεται με 896 Stream processors και μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως αυτός είναι ο πλήρης πυρήνας που υπάρχει από πλευράς AMD. Έτσι για λόγους που πιθανότατα δε θα μάθουμε ποτέ, η κάρτα γραφικών έρχεται με κλειδωμένους 128 πυρήνες της, όμως υπάρχει τρόπος για ξεκλείδωμα ούτως ώστε να αποκτήσει συνολικά 1024!

Η αρχή έγινε με τις υλοποιήσεις της ASUS και της Sapphire από τον overclocker Der8auer ο οποίος διέθεσε και τα BIOS τους μαζί με όλα τα απαραίτητα για το flash εργαλεία. Το αποτέλεσμα ήταν 100% λειτουργικό σε όλες τις διαθέσιμες κάρτες γραφικών που είχε στα χέρια του ενώ πλέον αύξησε τη λίστα και περιλαμβάνει ακόμη περισσότερα μοντέλα. Στη λίστα βρίσκουμε προτάσεις της GIGABYTE με 2 και 4GB μνήμης και των HIS, MSI, PowerColor και XFX, οπότε υπάρχει σίγουρα κάποια πιθανότητα να βρείτε και τη δική σας!

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

amd, radeon rx 460, unlock, bios update

FeelsBadMan

Members
2016-12-29T12:26:19Z

Αν περιλαμβάνει και το Re live driver τότε αξίζει το κόπο...

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...