MSI Overclocking Contest : Info & How to Join !

MSI GREEK OVERCLOCKING CONTEST! By HwBox
MSI GREEK OVERCLOCKING CONTEST! By HwBox



Το HwBox είναι υπερήφανο που επιλέχθηκε απο την MSI να είναι ο Ελληνικός διαδικτυακός φορέας στον πρώτο Πανευρωπαϊκό Overclocking Διαγωνισμό της ! Το HwBox θα αναλάβει να αναδείξει και να στείλει τον νικητή του Ελληνικού Διαγωνισμού Overclocking της MSI στους τελικούς του Αυγούστου στην Ολλανδία(Amsterdam) !


Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι εντελώς δωρεάν και χωρίζεται στα παρακάτω 2 μέρη :

Μέρος 1ο : Ο κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να τρέξει το 3DMark03 και να ποστάρει το αποτέλεσμά του στην 3DMark03 λίστα του hwbox με το πόστ να ξεκινάει με την πρόταση "European MSI Overclocking Contest" ! Τα αποτελέσματα θα είναι έγκυρα απο τις 05/05/08 μέχρι και τις 30/06/08 ! Για να είναι valid τα αποτελέσματα το πόστ θα πρέπει να συνοδεύεται απο Validation Link απο το site της Futuremark !
Για να λάβετε μέρος σε αυτόν τον διαγωνισμό, εκτός απο το αποτέλεσμα θα πρέπει να ποστάρετε παράλληλα με το score, όλο το setup, μερικές φωτογραφίες απο το σύστημα και να μας πείτε με λίγα λόγια πώς το πετύχατε (τρόπος ψύξης,tweaks εαν επιθυμείτε) !
Ο νικητής θα επιλεχθεί απο την κρίση της διοικητικής ομάδας του hwbox καθώς και του team της MSI σύμφωνα με τις προσπάθειες του, τα skills του και το score του !


Μέρος 2ο : Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 02/06/2008 στην ιστοσελίδα του hwbox και θα παραλάβει δύο μητρικές MSI P45 , έναν επεξεργαστή, ένα ζευγάρι μνήμες, μία κάρτα γραφικών και ένα τροφοδοτικό(τα οποία και θα κρατήσει για τον εαυτό του και) για να προετοιμαστεί για την τελική φάση του διαγωνισμού η οποία θα λάβει μέρος τον Άυγουστο στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας με όλα τα έξοδα πληρωμένα παρέα με τους υπόλοιπους κορυφαίους overclocker της Ευρώπης και μπόλικο LN2 ! ! !

Εκτός απο το "grand prize" στον/στους νικητή/ες του διαγωνισμού θα κληρωθούν για όλους όσους λάβουν μέρος στον διαγωνισμό μία μητρική και μία κάρτα γραφικών με την ευγενική χορηγία της MSI ! Καθώς και τρία T-Shirt με το logo της MSI, του hwBox και το nickname τους(εφόσον είναι επιθυμητό)



Πώς να λάβετε μέρος στον διαγωνισμο :

Στείλτε ένα email στο (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) με τις παρακάτω πληροφορίες :

Forum Nickname: (donʼt have one yet? Register For Free !)
Όνομα :
Επίθετο :

Διεύθυνση:
Ταχυδρομικό Κώδικα:
Περιοχή:
Χώρα:
Αριθμό Τηλεφώνου:
Email :

Κριτήρια/Απαιτήσεις συμμετοχής στον MSI EU Overclocking Challenge :

- Όλοι οι συμμετέχοντες στην προκριματική/τελική φάση του MSI EU Overclocking Challenge πρέπει να είναι άνω των 18 ετών. Εάν δεν πληρούν αυτό το κριτήριο θα πρέπει να αποστείλουν γραπτή άδεια απο τους κηδεμόνες τους.

- Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να συμφωνούν με την δημοσίευση των :

1. Αποτελεσμάτων τους απο την MSI .
2. Φωτογραφιών των συστημάτων και αποτελεσμάτων τους με το όνομα τους και το nickname τους με logo του MSI EU OC Challenge 2008 για λογαριασμό της MSI σε κάθε είδους γραπτό τύπο .
3. Φωτογραφιών των συστημάτων και αποτελεσμάτων τους με το όνομα τους και το nickname τους με logo του MSI EU OC Challenge για λογαριασμό της MSI σε κάθε είδους γραπτό τύπο μέχρι το επόμενο MSI OC Challenge.
4. Αποτελεσμάτων και φωτογραφιών τους απο την MSI για κάθε είδους marketing activity σχετικά με το MSI OC Challenge για τουλάχιστον 1 χρόνο .


Μπορείτε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό μόνοι σας ή σε ομάδες των 2 ατόμων maximum. Εάν οι μεγάλοι νικητές είναι ομάδα 2 ατόμων, θα ταξιδέψουν μαζί για την Ολλανδία ! ! !