Η LG αποκαλύπτει ένα ηχείο για τον λαιμό!

Μια από τις πιο πρόσφατες δημιουργίες της LG είναι το αιωρούμενο ασύρματο ηχείο ενώ πλέον αποφάσισε πως θέλει να φορέσετε και ένα ζευγάρι ηχεία στον λαιμό!

Με τη CES να βρίσκεται πρακτικά λίγες μέρες μακριά, η LG είπε να ταράξει τη καθημερινότητά μας με το Tone Free που κάθε άλλο, παρά headset μπορούμε να το αποκαλέσουμε μιας και προσαρμόζεται στον λαιμό! Εκτός του "κάτι διαφορετικού" που υπόσχεται το headset εχμ, neckband, φαίνεται αρκετά άνετο μιας και δε χρειάζεται να πιέζει το κεφάλι στη κορυφή και τα αφτιά όπως τα συμβατικά ακουστικά. 

Το LG Tone Studio έχει σχήμα πετάλου και μπορεί να κάτσει στον σβέρκο πρακτικά του χρήστη και έχει ορισμένες διαφορές από τα παραπλήσια που έχει δείξει στο παρελθόν η LG - και ναι έχει και άλλα concepts. Το Tone Studio παρέχει surround ήχο αλλά και δυνατότητα δόνησης και υπόσχεται ήχο που παρόμοιο βρίσκουμε στον κινηματογράφο, σχεδόν.

Η LG δεν έχει ακόμη μοιραστεί πληροφορίες για τη κυκλοφορία του Tone Studio στην αγορά, όμως με την CES να βρίσκεται προ των πυλών, θα μάθουμε περισσότερα αρκετά σύντομα. 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

gadget, lg sound , neckband

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...