Η Google ακύρωσε το I/O event, φόβος και για την E3 2020

Σε ενημερωτικό email προς τα μέσα η Google ανακοίνωσε πως δε θα πραγματοποιήσει το I/O event ενώ οι διοργανωτές της E3 βρίσκονται και αυτοί σε δίλημμα.

Όσον αφορά τη Google, το I/O είναι ένα από τα σημαντικότερα events στο οποίο βλέπουμε όλα τα νέα γύρω από το Android, νέες εφαρμογές και υπηρεσίες ωστόσο φέτος τα πράγματα δείχνουν ελαφρώς διαφορετικά αφού οι φόβοι για τον κορονοιό έκαναν την εταιρία να ακυρώσει το event αποτρέποντας έτσι τη συγκέντρωση κόσμου στον χώρο του, ακολουθώντας τις οδηγίες των διεθνών οργανισμών υγείας, αλλά και των τοπικών αρχών.

Σημειώνουμε ότι στην Ελλάδα πάρθηκαν προληπτικά μέτρα για σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή σε αρκετά σχολεία και δήμους με ορισμένες εξαιρέσεις που θα διαρκέσουν περισσότερο, για την απολύμανση των χώρων όπου συγκεντρώνεται καθημερινά μεγάλος αριθμός ατόμων.

Συνεχίζοντας στο χώρο του gaming, το μεγάλο γεγονός της E3 2020 βρίσκεται και αυτό στο έλεος του κορονοιού και οι διοργανωτές έχουν λάβει την απαραίτητη ενημέρωση από τη πόλη του Los Angeles, κάτι που μεταφέρει το PC Gamer. Η πόλη έχει ήδη μπει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εδώ και μερικές ημέρες λόγω των αυξημένων κρουσμάτων που παρατηρούνται ωστόσο οι διοργανωτές αναφέρουν ότι θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του γεγονότος χωρίς δηλαδή την ακύρωση του event όπως στη περίπτωση άλλων όπως το MWC 2020, το GTC 2020 και του GDC 2020 το οποίο όμως αναβάλλεται για μελλοντική ημερομηνία.


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

android, los angeles, cancelled, gdc 2020, E3 2020 , i/o event

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...