Οι GoPro θα μεταδίδουν ζωντανά HD Video στη TV

Οι GoPro θα μεταδίδουν ζωντανά HD Video στη TV

Οι μετοχές της GoPro ανεβαίνουν μετά την πρόσφατη "βόμβα" της Apple. Οι μετοχές της GoPro ανεβαίνουν μετά την πρόσφατη "βόμβα" της Apple.

Η Apple πριν μερικές εβδομάδες, υπέβαλλε μια νέα πατέντα που θα της επέτρεπε να κατασκευάσει την δική της "φορετή" (wearable) κάμερα στα πρότυπα των GoPro. Η τελευταία αφού είδε τις μετοχές της να "πέφτουν" ελαφρά συνάπτει συνεργασία με την National Hockey League και τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλύτερα.

Πριν από αυτή τη συμφωνία όμως, η GoPro είχε συμφωνήσει με την Vislink για να εξοπλίσει τις κάμερές της με τη δυνατότητα να μεταδίδουν ζωντανά HD βίντεο για χρήση σε αθλητικά γεγονότα που καλύπτονται από τηλεοπτικά δίκτυα. Η GoPro ανακοίνωσε πως θα χρησιμοποιήσει την εν λόγω τεχνολογία στα 2015 X-Games και στο AMA Monster Energy Supercross event όμως σήμερα, μαθαίνουμε ότι θα καλύψει και το NHL πρωτάθλημα χόκεϊ.

Η πανέξυπνη αυτή ιδέα, όχι μόνο θα επιφέρει κέρδη στην GoPro, αλλά θα δώσει μια πραγματικά νέα οπτική γωνία στον τρόπο που βλέπουμε ένα αθλητικό γεγονός στην τηλεόραση. Ήδη, η μετάδοση με την εν λόγω τεχνολογία έχει ξεκινήσει από το All-Star Weekend που πραγματοποιείται από τις 23 Ιανουαρίου μέχρι και τις 25.



Οι GoPro θα μεταδίδουν ζωντανά HD Video στη TV