Ρολόι με Intel SoC και Android αποκάλυψε η TAG Heuer

Η premium Ελβετική κατασκευάστρια ρολογιών TAG Heuer παρουσίασε ένα νέο high tech ρολόι με Android Wear και Intel Atom επεξεργαστή. Η premium Ελβετική κατασκευάστρια ρολογιών TAG Heuer παρουσίασε ένα νέο high tech ρολόι με Android Wear και Intel Atom επεξεργαστή.

Το TAG Heuer Connected όπως και ονομάζεται, έχει διάμετρο 46mm, πάχος 12.8mm, βάρος 52 γραμμάρια και οδηγείται από έναν Intel Atom Z34xx επεξεργαστή και οθόνη LCD διαμέτρου 1.5 ίντσας και ανάλυσης 360x360 pixel. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 410mAh και τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android Wear. Όσον αφορά τα συνοδευτικά υποσυστήματα του SoC της Intel, αξίζει να αναφέρουμε, πως η πρόταση της TAG Heuer διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό στο 1GB RAM και τα 4GB NAND Flash μνήμης ενώ οι χρονισμοί του επεξεργαστή μπορεί και να ξεπεράσουν τα 500MHz (η Intel αναφέρει 1.6GHz ως την συχνότητα λειτουργίας του συγκεκριμένου SoC).

Επιπλέον, το premium αυτό αξεσουάρ έχει πιστοποίηση IP67 καθιστώντας το αδιάβροχο. Η TAG Heuer ξεκινά άμεσα τη διάθεση του TAG Heuer Connected με προτεινόμενη τιμή $1499.Ρολόι με Intel SoC και Android αποκάλυψε η TAG Heuer