Η DJI συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας

Με την ευκαιρία αυτή, η DJI ανακοίνωσε μεγάλες προσφορές στα διαθέσιμα camera drones και quadcopters της που ξεπερνούν και το 30%. Με την ευκαιρία αυτή, η DJI ανακοίνωσε μεγάλες προσφορές στα διαθέσιμα camera drones και quadcopters της που ξεπερνούν και το 30%.

Η DJI είναι μια εταιρία που ιδρύθηκε το 2006, όταν το internet ήταν προτέρημα μόνο των σταθερών και των φορητών υπολογιστών, και ειδικεύεται στη κατασκευή camera drones αλλά και quadcopters για επαγγελματίες και ερασιτέχνες "επίγειους πιλότους". Έναν χρόνο μετά την ίδρυση της πραγματοποιεί την πρώτη της επιτυχημένη πτήση και λανσάρει το XP 2.0. Έχοντας εδραιωθεί στον χώρο των υποανάπτυκτων ακόμα drones, έρχεται το 2010 και μαζί του φέρνει το Ace One, ένα σύστημα GPS Cruise Control, ενός είδους αυτόματου πιλότου επιτρέποντας σε όλα τα συμβατά Uav Helicopters να πλοηγηθούν με στοιχεία παρμένα από τον δέκτη GPS.

Τα επόμενα χρόνια που ακολούθησαν ήταν αρκετά δραστήρια και ειδικά το 2015 όπου τα drones μπήκαν στις ζωές αρκετών ανθρώπων. Η DJI ενσωμάτωσε κάμερες υψηλής ανάλυσης έως 4K με κόστος που δε ξεπερνά τα $999 (με τη προσφορά $799) και πλούσια χαρακτηριστικά όπως GPS, τεχνολογίες αυτόματης ισορρόπησης, χειριστήριο με βάση για smartphone, απευθείας σύνδεση με τη κάμερα του drone μέσα από το app και πολλά ακόμη που χρησιμοποιούνται από εκατοντάδες χρήστες στον κόσμο.


Η DJI συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας
Η DJI συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας