Η νέα Sony Cyber-shot RX10 III υπόσχεται slomo έως 960FPS

Η high zoom camera της Sony έρχεται με ποιοτικό φακό ZEISS και υποστηριζόμενη ανάλυση έως και 4K για υψηλή ποιότητα εικόνας ανά πάσα στιγμή. Η high zoom camera της Sony έρχεται με ποιοτικό φακό ZEISS και υποστηριζόμενη ανάλυση έως και 4K για υψηλή ποιότητα εικόνας ανά πάσα στιγμή.

Έχοντας f που αλλάζει δυναμικά από τα 2,4 έως και τα 4.0 η νέα RX10 III εφοδιάζεται με 25x super-telephoto φακό και αυξημένο εστιακό εύρος 24-600mm. Η Sony με τη νέα της κάμερα έχει δώσει ιδιαίτερη βάση στον παρεχόμενο φακό ενώ περιλαμβάνει και οπτικό σταθεροποιητή SteadyShot για να δώσετε τέλος στις κουνημένες φωτογραφίες και τα βίντεο. Ο αισθητήρας είναι τεχνολογίας CMOS και ανάλυσης 20.1 MP ενώ βασίζεται στη μηχανή BIONZ X που προσφέρει ISO 64 μέχρι και 12,800.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, μπορεί να τραβήξει βίντεο 14 FPS στο απόλυτο σκοτάδι και slow motion video με έως και 960 FPS. Η ταχύτητα του κλείστρου έχει μέγιστη ταχύτητα 1/32,000ό του δευτερολέπτου αν και υπάρχει και ψηφιακή έκδοση αυτού, που δεν παράγει θόρυβο κατά τη φωτογράφηση. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα εγγραφής 4K βίντεο ενώ τέλος, η προτεινόμενη τιμή της Sony θα είναι $1500 όταν κυκλοφορήσει μέσα στον ερχόμενο Μάιο.


Η νέα Sony Cyber-shot RX10 III υπόσχεται slomo έως 960FPS