Η Amazon ξαναπροσπαθεί με το φορητό ηχείο Tap

Το νέο φορητό ηχείο της Amazon εύχεται να έχει καλύτερη τύχη από το Echo, με τιμή που θα αγγίζει τα $130. Το νέο φορητό ηχείο της Amazon εύχεται να έχει καλύτερη τύχη από το Echo, με τιμή που θα αγγίζει τα $130.

Η δεύτερη προσπάθεια της εταιρίας φαίνεται πιο ανασυγκροτημένη μιας και ο χειρισμός του Bluetooth ηχείου Tap είναι πιο γήινος, έχοντας πληθώρα πλήκτρων για play pause, αυξομείωση της έντασης καθώς και skip track. Το Tap είναι σχεδιασμένο θυμίζοντας έντονα desktop ηχεία του παρελθόντος με κυλινδρική εμφάνιση και mesh στην εξωτερική στοιβάδα του, που τυγχάνει να καλύπτει και τα ηχεία. Για επιπλέον προστασία, η Amazon αναφέρει πως ο χρήστης μπορεί να αγοράσει ξεχωριστά μια θήκη σιλικόνης προς $20. Επιπλέον συνοδεύεται και από δικό του dock και έτσι μπορεί να τοποθετηθεί επάνω στο γραφείο, μόνιμα.

Όσο βρίσκεται εκτός τους dock που στην ουσία πραγματοποιεί και φόρτιση της συσκευής, η Amazon υπόσχεται 9 ώρες αναπαραγωγής μουσικής. Το Tap έρχεται και με την δική του ψηφιακή βοηθό, την Alexa, η οποία ενεργοποιείται με το πάτημα του πλήκτρου mic βοηθώντας τον χρήστη στις αναζητήσεις του. Το Amazon Tap είναι ήδη διαθέσιμο από το Amazon με τιμή $129.99.


Η Amazon ξαναπροσπαθεί με το φορητό ηχείο Tap
Η Amazon ξαναπροσπαθεί με το φορητό ηχείο Tap