Το Kindle Oasis της Amazon επαναπροσδιορίζει το e-reader

Η Amazon ανακοίνωσε ένα βελτιωμένο Kindle το οποίο έρχεται να προστεθεί στη κορυφή του lineup των e-readers της εταιρίας έχοντας όμως πολλά αξιόλογα χαρακτηριστικά. Η Amazon ανακοίνωσε ένα βελτιωμένο Kindle το οποίο έρχεται να προστεθεί στη κορυφή του lineup των e-readers της εταιρίας έχοντας όμως πολλά αξιόλογα χαρακτηριστικά.

Το νέο Kindle Oasis βρίσκεται ήδη από χθες στο lineup ως το μεγαλύτερο μοντέλο των τριών που έχει διαθέσιμα. Το Oasis διαθέτει ευανάγνωστη οθόνη 6 ιντσών, όπως όλα τα e-readers της Amazon, όμως αυξάνει τον αριθμό των LED σε 10 για "βελτιωμένη συνοχή στις σελίδες". Μεγάλο χαρακτηριστικό του Oasis είναι η εργονομική λαβή του που του επιτρέπει να είναι πιο σταθερό στο χέρι του αναγνώστη για περισσότερη ώρα, όσο αυτός απολαμβάνει το ηλεκτρονικό βιβλίο του εφαρμόζοντας έτσι μια ασύμμετρη εμφάνιση.

Επιπλέον, η μαγνητική δερμάτινη θήκη λειτουργεί και ως επιπλέον μπαταρία δίνοντας μερικές έξτρα ώρες χρήσης. Μάλιστα το Oasis είναι το ελαφρύτερο Kindle που έχει υπάρξει με βάρος που δε ξεπερνά τα 133.2g χωρίς όμως τη θήκη. Η διαθεσιμότητα ξεκινάει στις 27 Απριλίου με τιμή $289.99.