DJI: Νέο Drone για Κινηματογραφικές Υπερπαραγωγές!

Το νέο M600 της γνωστής DJI προσφέρει ότι μπορεί να ζητήσει ένας μέσος σκηνοθέτης του Hollywood. Το νέο M600 της γνωστής DJI προσφέρει ότι μπορεί να ζητήσει ένας μέσος σκηνοθέτης του Hollywood.

Αν και η πιο γνωστή σειρά drones της εταιρίας είναι η Phantom, έχοντας πουλήσει χιλιάδες κομμάτια παγκοσμίως, η DJI πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα λανσάροντας δύο προϊόντα που στοχεύουν την αγορά της "μεγάλης οθόνης" όπως κινηματογραφικές ταινίες του Hollywood. Το πρώτο εκ των δύο προϊόντων είναι το Matrice 600 (M600) ένα drone με κόστος $4,599 (5299,00? με δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα) με μια πλούσια λίστα δυνατοτήτων όπως το σύστημα video downlink "LightBridge 2" που επιτρέπει το streaming ενός σήματος 1080p στα 60FPS σε απόσταση μέχρι και 3 μίλια (περίπου 5 χιλιόμετρα). Το drone εφοδιάζεται με νέο χειριστήριο (A3) και τρεις μονάδες GPS καθώς και τρεις μονάδες τηλεμετρίας για να έχετε μια πλήρη εικόνα των ζωτικών συστημάτων αλλά και της θέσης του drone κατά τη πτήση.

Οι κινηματογραφιστές θα χαρούν όταν μάθουν και για το νέο Ronin-MX, έναν αναρτήρα για κάμερες ο οποίος είναι συμβατός με πολλές επαγγελματικές κάμερες της αγοράς όπως Black Magic, Canon, Panasonic, RED, Sony και της Nikon. Επίσης μπορεί να ενσωματωθεί και στο M600. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στα παρακάτω link.