Δυνατότητα 360 live streaming και spartial audio προσφέρει το YouTube

Το YouTube αναβαθμίζεται με σκοπό να υποστηρίξει τη νέα εποχή και τις νέες μεθόδους streaming. Το YouTube αναβαθμίζεται με σκοπό να υποστηρίξει τη νέα εποχή και τις νέες μεθόδους streaming.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η νέα προσθήκη αναμένεται να φέρει τους θεατές ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματικότητα αφού πλέον επιτρέπεται η θέαση και η εκπομπή live streaming βίντεο 360 μοιρών στη δημοφιλή υπηρεσία. Στο blog της η υπηρεσία αναφέρει πως το live 360-degree βίντεο θα γίνει διαθέσιμο μέσα στο σαββατοκύριακο όμως την μόνα αναμένεται να ανακοινώσουν τόσο αθλητές όσο και πολλοί καλλιτέχνες όπως μουσικοί, δημιουργοί και μπάντες πραγματοποιώντας εκπληκτικά πράγματα με την εν λόγω τεχνολογία.

Όσον αφορά τους μουσικούς, αξίζει να αναφέρουμε πως μέσα στο σαββατοκύριακο, όπου και αναμένεται να ξεκινήσει να λειτουργεί η υπηρεσία θα υπάρξει μια live συναυλία στα πλαίσια του Φεστιβάλ Coachella με πολλά γνωστά ονόματα της EDM και της Rock μουσικής όπως μπορείτε να δείτε από τη δεύτερη φωτογραφία. Σημειώνεται ότι σε αντίστοιχα γεγονότα, η ύπαρξη spartial audio (πολύπλευρου ήχου) θα είναι παρούσα, προσφέροντας ακόμη πιο αληθοφανή εμπειρία θέασης.