Projector Χειρός πατεντάρισε η Samsung;

Ένα απλό wearable gadget που θα περιβάλλει τον καρπό και θα έχει τη δυνατότητα να προβάλλει περιεχόμενο στο χέρι μας διάφορες πληροφορίες. Ένα απλό wearable gadget που θα περιβάλλει τον καρπό και θα έχει τη δυνατότητα να προβάλλει περιεχόμενο στο χέρι μας διάφορες πληροφορίες.

Αρκετά πρόσφατα η Κορεάτικη Samsung καταχώρησε μια νέα πατέντα που παρουσιάζει ένα James Bond-like wearable gadget το οποίο έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει το δέρμα σε οθόνη, προβάλλοντας πληροφορίες, όπως ένα dialpad για πραγματοποίηση κλήσεων ή την εμφάνιση notification από εφαρμογές του smartphone που είναι συνδεδεμένες με το wearable. Τέτοιες wearable συσκευές εκμεταλλεύονται κάποιον ειδικό projector που βρίσκεται στο εσωτερικό ο οποίος και προβάλλει την πληροφορία σε μια επιφάνεια, όπως το πάνω μέρος της παλάμης μας στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Αν και για την ώρα δε γνωρίζουμε κατά πόσο η συσκευή μπορεί να γίνει καταναλωτικό προϊόν, το μόνο σίγουρο είναι πως η Samsung δεν είναι μόνη στον συγκεκριμένο τομέα αφού υπάρχουν έρευνες και από Πανεπιστήμια που στοχεύουν σε αντίστοιχες εφαρμογές, όπως το SkinTrack.


Projector Χειρός πατεντάρισε η Samsung