Το HTC Vive θα λάβει νέο App Store

Η HTC θα λανσάρει σύντομα το Viveport, ένα μέρος από το οποίο οι χρήστες θα μπορούν να λαμβάνουν περιεχόμενο σχετικό με το headset του, όπως εφαρμογές και παιχνίδια. Η HTC θα λανσάρει σύντομα το Viveport, ένα μέρος από το οποίο οι χρήστες θα μπορούν να λαμβάνουν περιεχόμενο σχετικό με το headset του, όπως εφαρμογές και παιχνίδια.

Το συγκεκριμένο app store θα ξεκινήσει τη λειτουργία του σύντομα και σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για κάτι αντίστοιχο με αυτό που έχει η Oculus VR για το Rift.

Σύμφωνα με τη HTC, το Viveport θα αποτελέσει ένα είδος access point, δίνοντας στους χρήστες περιεχόμενο σχετικό με: education, design, art, social video, music, sports, health, fashion, travel, news, shopping, creative tools και μερικά ακόμη διασκορπισμένα σε διάφορες κατηγορίες, δίνοντας στην εικονική πραγματικότητα μερικούς ακόμη λόγους ύπαρξης, πέρα από τα παιχνίδια και τα βίντεο.

Επισημαίνεται ότι για την ώρα το μόνο μέρος για την αγορά ή δοκιμή σχετικού περιεχομένου γίνεται μέσα από την υπηρεσία Steam της Valve. Τέλος, το νέο store δε θα επηρεάσει τη λειτουργία του Steam μιας και όλα τα παιχνίδια θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμα από την ίδια πλατφόρμα.


Το HTC Vive θα λάβει νέο App Store